about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مرکز امنیت الکترونیک دبی سیاست امنیتی هوش مصنوعی دبی را با هدف تقویت اعتماد به راه‌حل‌ها و فناوری‌های هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز امنیت الکترونیکی دبی (DESC) راه‌اندازی خط مشی امنیتی هوش مصنوعی دبی را اعلام کرد که گامی فعال و پیشگام در منطقه است.

رونمایی از سیاست جدید در جریان مشارکت مرکز امنیت سایبری دبی به عنوان شریک رسمی امنیت سایبری در افتتاحیه جشنواره هوش مصنوعی و وب 3 دبی 2024 صورت گرفت. این رویداد توسط پردیس هوش مصنوعی دبی با همکاری هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و کنترل از راه دور سازماندهی شد. دفتر درخواست‌های کاری و مرکز مالی بین‌المللی دبی از 11 تا 12 سپتامبر امسال در مدینه جمیرا (Madinat Jumeirah) برگزار شد.

هدف این سیاست تقویت اعتماد به راه‌حل‌ها و فناوری‌های هوش مصنوعی، ارتقای رشد و توسعه آن‌ها و کاهش خطرات امنیت الکترونیکی است.

استفاده از هوش مصنوعی

یوسف الشیبانی (Yousuf Al Shaibani)، مدیر عامل مرکز امنیت الکترونیک دبی، گفت : «راه‌اندازی خط مشی امنیتی هوش مصنوعی بر تعهد مرکز امنیت سایبری دبی برای دستیابی به چشم‌انداز رهبری خردمندانه امارات و دستورات شیخ محمد بن راشد آل مکتوم (Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum)، نخست وزیر و حاکم دبی، تأکید می‌کند. این چشم‌انداز با هدف توسعه یک سیستم یکپارچه که هوش مصنوعی را در بخش‌های کلیدی تحت استراتژی ملی امارات متحده عربی برای هوش مصنوعی 2031 مهار می‌کند، تا سال 2031 به عنوان یک رهبر جهانی در هوش مصنوعی قرار گیرد.»

این سیاست نقطه عطف مهمی در سفر مرکز برای تحقق برنامه سالانه دبی، تسریع پذیرش برنامه‌ها و فناوری‌های هوش مصنوعی در راستای دستورات شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، است و به عنوان سنگ بنای حمایت از نقشه راه برای ارتقای کیفیت زندگی در دبی با ادغام هوش مصنوعی در تمام بخش‌های حیاتی، همسو با اهداف دستور کار اقتصادی دبی (D33) با هدف دوبرابر کردن اقتصاد دبی در دهه آینده و موقعیت آن است. این شهر جزو 3 شهر برتر اقتصادی جهان محسوب می‌شود.

افزوده کیفی

عامر شرف (Amer Sharaf)، مدیر عامل بخش سیستم‌ها و خدمات امنیت سایبری در مرکز امنیت الکترونیکی دبی، تأکید کرد که این سیاست افزوده کیفی جدیدی به مجموعه پروژه‌ها و سیاست‌های نوآورانه است که توسط مرکز راه‌اندازی شده است. این بخشی از مأموریت خود برای ایجاد یک فضای سایبری ایمن و قابل اعتماد است که از زیرساخت دیجیتال دبی پشتیبانی و چشم‌انداز امارات را برای تقویت رهبری جهانی خود در امنیت سایبری تقویت می‌کند.

این ابتکار نقشی حیاتی در تقویت اعتماد، تقویت رشد و توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و تحکیم موقعیت دبی به‌عنوان یک مرکز جهانی هوش مصنوعی ایفا می‌کند. همچنین هدف از آن محافظت از نوآوری‌ها در برابر تهدیدات سایبری، افزایش همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی در امارات است.

با راه‌اندازی این ابتکار پیشگامانه و شرکت در این رویداد به عنوان یک شریک رسمی، مرکز به دنبال آن است که از رشد سریع استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف جلوتر بماند. هوش مصنوعی به یک ستون اساسی برای هدایت نوآوری و ایجاد یک اقتصاد و جامعه مبتنی بر دانش تبدیل شده است. بدین منظور، مرکز متعهد به ایجاد استانداردهای امنیتی واضح و دقیق است که استفاده ایمن و مسئولانه از فناوری‌های هوش مصنوعی، از جمله مدل‌های هوش مصنوعی مولد را تضمین و از آنها در برابر خطرات امنیت سایبری محافظت می‌کند.

این رویداد شاهد شرکت بیش از 5000 رهبر تجاری از 100 کشور، 500 سرمایه‌گذار و حدود 100 غرفه‌دار بود که همگی برای بررسی آخرین تحولات در هوش مصنوعی، وب 3 و اقتصادهای دیجیتال گرد هم آمده بودند. این تلاش‌ها بخشی از ابتکارات مرکز برای حمایت از تلاش‌های ملی با هدف تقویت موقعیت دبی به عنوان یک مرکز جهانی برای نوآوری، تحریک رشد اقتصادی و ساختن آینده ای امن‌تر و پایدارتر است.

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.