about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

کلاهبرداران سال گذشته موفق شدند ۴۷ میلیون پوند (معادل ۶۳ میلیون دلار) از اداره مالیات بریتانیا سرقت کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این مبلغ از طریق درخواست‌های جعلی برای بازپرداخت مالیاتی که در اصل متعلق به شهروندان عادی بوده، به دست آمده است.

روز چهارشنبه به نمایندگان پارلمان بریتانیا اطلاع داده شد که اداره درآمد و گمرک سلطنتی (HMRC) در حال تماس با حدود ۱۰۰ هزار مالیات‌دهنده است که حساب‌های آن‌ها تحت تأثیر این کلاهبرداری قرار گرفته است.

این افراد طی سه هفته آینده نامه‌ای در این خصوص دریافت خواهند کرد.

به گفته جان-پل مارکس، مدیر اجرایی اداره درآمد و گمرک سلطنتی، با وجود قفل شدن حساب‌ها، صاحبان این حساب‌های آسیب‌دیده دچار هیچ زیان مالی نخواهند شد.

مارکس در جلسه کمیته خزانه‌داری پارلمان اعلام کرد که خود اداره درآمد و گمرک سلطنتی هدف حمله قرار نگرفته، اما احتمالاً حملات فیشینگ یا آلوده شدن دستگاه‌ها به بدافزارهای سرقت اطلاعات (infostealer) به مهاجمان اجازه داده تا حساب‌های آنلاین ایجاد کرده یا حساب‌های موجود را تصاحب کنند.

آنجلا مک‌دونالد، معاون مدیر اداره درآمد و گمرک سلطنتی نیز اظهار کرد که مجرمان موفق به دریافت ۴۷ میلیون پوند شده‌اند، اما در مجموع این نهاد توانسته جلوی سرقت ۱.۹ میلیارد پوند (معادل ۲.۵ میلیارد دلار) توسط انواع کلاهبرداران را بگیرد.

سخنگوی اداره درآمد و گمرک سلطنتی تأکید کرد که این رویداد یک حمله سایبری نبوده و مجرمان با استفاده از اطلاعات شخصی به‌دست‌آمده از حملات فیشینگ یا منابع دیگر، تلاش کرده‌اند تا مبالغی را به‌صورت جعلی از اداره درآمد و گمرک سلطنتی مطالبه کنند.

به گزارش بی‌بی‌سی نیوز، تحقیقات جنایی در این زمینه آغاز شده و تعدادی بازداشت نیز در سال گذشته صورت گرفته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.