about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت مِتا مبلغ ۶۵ میلیارد دلار برای تقویت اهداف هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت مِتا اعلام کرد که در سال جاری بالغ بر ۶۵ میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

 هدف از این سرمایه‌گذاری، تقویت موقعیت این شرکت در برابر رقبای خود است.

 به‌عنوان بخشی از این سرمایه‌گذاری، متا استخدام نیرو برای فعالیت در حوزه هوش مصنوعی را افزایش می‌دهد و یک مرکز داده بیش از ۲ گیگاواتی به‌اندازه منهتن را پوشش دهد. این شرکت قصد دارد سال را با بیش از ۱.۳ میلیون پردازنده گرافیکی به پایان برساند و قصد دارد در سال ۲۰۲۵ حدود ۱ گیگاوات قدرت محاسباتی را به‌صورت آنلاین ارائه کند.

 زاکربرگ در یک پست فیس‌بوک گفت: 

 امسال سال تعیین‌کننده‌ای برای هوش مصنوعی خواهد بود. این یک تلاش عظیم است و در سال‌های آینده محصولات و تجارت اصلی ما را هدایت خواهد کرد.

 شرکت‌های بزرگ فناوری ده‌ها میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی پس از موفقیت چت جی پی تی (ChatGPT)OpenAI سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

 سخنان مارک زاکربرگ تنها چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که شرکت‌های اوپن اِی آی (OpenAI)، سافت بانک (SoftBank) و اوراکل (Oracle)سرمایه‌گذاری به نام استارگیت (Stargate) Stargate را تشکیل خواهند داد و ۵۰۰ میلیارد دلار در زیرساخت‌های هوش مصنوعی در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/03/27 - 09:03- تروریسم سایبری

ادعای ارسال پیامک‌های جعلی برای اسرائیلی‌ها

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیلی‌ها هشدار جعلی حمله تروریستی دریافت می‌کنند تا از پناهگاه‌های بمب دور بمانند.

هک
1404/03/27 - 09:01- جرم سایبری

هک شدن ایمیل پژوهشگر برجسته روسیه

کیر جایلز (Keir Giles)، پژوهشگر برجسته بریتانیایی در حوزه روسیه، این آخر هفته اعلام کرد که چندین حساب ایمیل او هدف هکرهایی قرار گرفته که خود را به‌جای وزارت خارجه آمریکا جا زده بودند.

هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.