about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

رژیم صهیونیستی مبلغ ۱۳.۲ میلیون دلار برای ساخت زیرساخت داده‌های هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ رژیم صهیونیستی فراخوان جدیدی به مبلغ ۴۴ میلیون شِکِل (۱۳.۲ میلیون دلار) برای ایجاد و باز کردن پایگاه‌های داده با کیفیت بالا به منظور تقویت تحقیقات و نوآوری در حوزه هوش مصنوعی منتشر کرده است.

این طرح که توسط سازمان نوآوری، وزارت اقتصاد و صنعت و وزارت کشاورزی و امنیت غذایی هدایت می‌شود، با هدف توسعه زیرساخت‌های داده قابل دسترس در بخش‌هایی مانند فناوری کشاورزی، بهداشت، آب و هوا و امنیت اجرا می‌شود.

درور بین (Dror Bin )، مدیرعامل سازمان نوآوری، گفت:

«داده‌ها مواد اولیه برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی هستند که در بسیاری از زمینه‌ها راه‌حل‌های پیشگامانه ایجاد می‌کنند.»

این اقدام از طرح ملی هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی پشتیبانی می‌کند و بر توانمندسازی استارت‌آپ‌ها و محققان برای توسعه فناوری‌های پیشرفته با استفاده از مجموعه داده‌های یکپارچه و به‌روز تمرکز دارد. این طرح همچنین جوامع پیرامونی را برای تقویت رشد و نوآوری در سراسر کشور هدف قرار می‌دهد.

به گفته کارشناسان، هدف از این فراخوان، ایجاد یک زیرساخت داده ملی در زمینه‌های مختلف است که به عنوان بستری برای دیدگاه، آموزش مدل هوش مصنوعی و توسعه محصولات، خدمات و فناوری‌های جدید عمل کند. پایگاه‌های داده واجد شرایط می‌توانند شامل مجموعه داده‌های موجود در بخش دولتی/خصوصی و داده‌های جدید جمع‌آوری‌شده به‌صورت پیشگیرانه باشند.
 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/04/23 - 14:45- آمریکا

سرمایه‌گذاری ۲۳ میلیون دلاری شهرداری کلمبوس در امنیت سایبری

چند روز پیش از سالگرد حمله سایبری که به‌طور موقت سیستم‌های کامپیوتری شهرداری را مختل و منجر به افشای داده‌های سرقت‌شده در دارک‌وب شد، مقامات کلمبوس در حال بررسی طرحی برای سرمایه‌گذاری ۲۳ میلیون دلاری به‌منظور تقویت امنیت سایبری هستند.

انتشار
1404/04/23 - 14:36- آسیا

انتشار نقشه راه امنیت سایبری کوانتومی در هند

وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند در گزارشی نقشه راه امنیت سایبری کوانتومی را منتشر کرد.

حمله
1404/04/23 - 14:32- جرم سایبری

حمله سایبری به ۹۵ کارمند دولتی در جمهوری آذربایجان

در نیمه نخست سال جاری، ۹۵ کارمند از هفت نهاد دولتی مختلف در جمهوری آذربایجان قربانی حملات سایبری شدند.