about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت «VC Accel» مبلغ 650 میلیون دلار برای سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی در اروپا و اسرائیل جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت «VC Accel» اعلام کرد که مبلغ 650 میلیون دلار بودجه برای سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی در اروپا و اراضی اشغالی جمع‌آوری کرده است.

سرمایه جدید هشتمین مورد صندوق اکسل از زمان افتتاح دفتر خود در لندن در سال 2000 خواهد بود. Accel تاکنون از بیش از 200 شرکت در 20 کشور منطقه حمایت و در بیش از 100 شرکت سرمایه‌گذاری کرده است.

هری نلیس (Harry Nelis)، یکی از شرکای اکسل، به رویترز گفت که سرمایه‌گذاری صندوق حدود 3 سال طول می‌کشد و پس از آن عمر یک صندوق معمولاً حدود 12 سال است؛ و همچنین اکسل در 25 تا 30 شرکت جدید سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

اکسل که به دلیل سرمایه‌گذاری اولیه در شرکت‌هایی مانند مِتا و «Dropbox» شناخته می‌شود، در شرکت‌های بزرگ اروپایی مانند «Deliveroo»، «Spotify» و «Supercell» نیز سرمایه‌گذاری کرده بود.

براساس داده‌های «Dealroom»، بازار سرمایه‌گذاری اروپا و رژیم صهیونیستی، با سرمایه‌گذاری 66 میلیارد دلاری در سال گذشته در مقایسه با 150 میلیارد دلار در ایالات متحده، به سرعت در حال رشد است. در مقایسه، سرمایه‌گذاری‌ها در سال 2003 تنها 1.1 میلیارد دلار در مقابل 17 میلیارد دلار در ایالات متحده بود.

نلیس اظهار داشت :

«هوش مصنوعی یک تغییر پلتفرم بزرگ خواهد بود که احتمالاً تا 10 سال آینده اجرا خواهد شد و ما انتظار داریم که تعداد زیادی سرمایه‌گذاری در شرکت‌های هوش مصنوعی انجام دهیم. در حالیکه شرکت‌های مورد علاقه هوش مصنوعی می‌توانند در هر نقطه از اروپا ظهور کنند، لندن و پاریس به مراکز توسعه هوش مصنوعی تبدیل شده‌اند : لندن به دلیل دیپ‌مایند (DeepMind) و پاریس به دلیل تحقیقات هوش مصنوعی فیس بوک (FAIR).»

DeepMind مستقر در لندن یک آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی است که اکنون متعلق به آلفابت (Alphabet) است. مِتا FAIR را در سال 2015 در پاریس افتتاح کرد و به مرکز پیشرفت‌های هوش مصنوعی تبدیل شد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.