about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت سایبری اسرائیلی آرمیس سکیوریتی 200 میلیون دلار سرمایه جدید جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که ارزش شرکت سایبری آمریکایی-اسرائیلی آرمیس سکیوریتی (Armis Security) با جمع‌آوری مبلغ 200 میلیون دلار در دور سرمایه‌گذاری خصوصی، به ارزش 4.3 میلیارد دلار رسید.

صندوق سرمایه‌گذاری «General Catalyst» و مدیریت سرمایه «Alkeon» دور تأمین مالی را رهبری کردند.

این منابع گفتند که آرمیس که آخرین بار در نوامبر 2021 مبلغ 300 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرد و به ارزش 3.4 میلیارد دلار رسید، همچنین آماده شدن برای عرضه اولیه عمومی در نیویورک در میان مدت را آغاز کرده است.

انتظار می‌رود عواید دور جدید برای توسعه شرکت و برای خریدهای بیشتر پس از خرید شرکت‌های «Silk Security» و «CTCI» در اوایل سال جاری استفاده شود.

این شرکت که در سال 2016 تأسیس شد و «Insight Partners» سهام بزرگی را در سال 2020 خریداری کرد، به شرکت‌ها کمک می‌کند تا از دارایی‌های حیاتی محافظت کنند. این شرکت ادامه داد که یک شرکت در معرض خطر سایبری و امنیت است که از سایت‌های تولیدی، فرودگاه‌های بزرگ، فروشگاه‌های خرده‌فروشی و خطوط لوله گاز و مراکز توزیع محافظت می‌کند.

در ماه اوت امسال شرکت اعلام کرد که درآمد از 200 میلیون دلار فراتر رفته و درآمد سالانه خود را در 18 ماه 2 برابر کرده و تا سال 2026 مبلغ 500 میلیون دلار را هدف قرار داده است.

آرمیس مانند بسیاری از همتایان خود در ایالات متحده مستقر و تحقیق و توسعه آن در اراضی اشغالی است.

این منابع گفتند که با وجود درگیری‌های نظامی رژیم صهیونیستی و حماس در غزه و حزب‌الله لبنان، مشکلی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی نبود، زیرا امنیت سایبری یک حوزه فوق‌العاده داغ است و آرمیس به سرعت در حال رشد بود.

یکی دیگر از شرکت‌های سایبری اسرائیلی به نام ویز (Wiz) در اوایل سال جاری یک میلیارد دلار سرمایه جمع‌آوری و در ماه ژوئیه امسال پیشنهاد خرید ۲۳ میلیارد دلاری گوگل را رد کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
آزمایشی
1404/08/27 - 19:48- هوش مصنوعي

آزمایشی که ثابت کرد هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند جای انسان را بگیرد

شرکتی که تقریباً به‌طور کامل توسط کارمندان تولید شده توسط هوش مصنوعی اداره می‌شد، در هرج‌ومرج فرورفت تا خیال خیلی از افراد درباره احتمال برکناری قریب الوقوعشان توسط هوش مصنوعی تا حدودی راحت شود.

مدیرعامل
1404/08/27 - 19:46- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل: هیچ شرکتی از ترکیدن حباب هوش مصنوعی در امان نخواهد بود

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

وزیر
1404/08/27 - 19:42- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات در اجلاس جهانی: هماهنگی کشورها کلید توسعه دیجیتال

اجلاس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵ امروز در باکو آغاز شد و «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات ایران، در نخستین ساعات حضور خود در این رویداد، علاوه بر شرکت در جلسه عمومی، دیدارهای متعددی با وزرای ارتباطات کشورهای مختلف انجام داد.