about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

سخنرانی مدیرعامل انویدیا در واشنگتن

مدیرعامل انویدیا به دلیل فشار سرمایه‌گذاران جهت شفاف‌سازی در مورد تراشه‌های ارسالی به چین در واشنگتن سخنرانی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، قرار است جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، روز 28 اکتبر در پایتخت ایالات متحده سخنرانی داشته باشد؛ زیرا سرمایه‌گذاران به دنبال شفاف‌سازی در مورد تراشه‌هایی هستند که این رهبر هوش مصنوعی قادر به فروش آنها به بازار وسیع چین خواهد بود.

انتظار می‌رود اظهارات هوانگ ساعت ۱۲ بعدازظهر به‌وقت شرق آمریکا (۱۶:۰۰ به‌وقت گرینویچ) انجام شود.

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، این هفته در حال سفر به آسیا است و انتظار می‌رود روز پنجشنبه با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، دیدار کند. جریان فناوری پیشرفته بین دو کشور احتمالاً در مرکز مذاکرات تجاری قرار خواهد داشت و دسترسی به تراشه‌های انویدیا به‌عنوان یک مسئله کلیدی تلقی می‌شود.

هوانگ در رویداد (GTC) انویدیا که برای اولین‌بار در واشنگتن‌دی‌سی برگزار می‌شود، سخنرانی خواهد کرد. این رویداد نشان‌دهنده این است که انویدیا به دنبال همکاری با دولت و پیمانکاران مستقر در پایتخت است. 

هم دولت اول ترامپ و هم رئیس‌جمهور جو بایدن، فروش پیشرفته‌ترین تراشه‌های انویدیا به چین را محدود کردند، اما دولت دوم ترامپ نسبت به ارسال تراشه انویدیا برای به چین، روی باز نشان داده است.

 هوانگ اعلام کرد که انویدیا برای تأمین بودجه تحقیق‌وتوسعه مستقر در ایالات متحده و حفظ برتری شرکتش، به حدود ۵۰ میلیارد دلار فروش بالقوه از بازار چین نیاز دارد.

 توسعه‌دهندگان چینی، علی‌رغم فشار پکن برای خرید تراشه‌های داخلی از شرکت فناوری‌هواوی، هنوز خواهان تراشه‌های انویدیا هستند.

انویدیا ماه گذشته از همکاری با اینتل خبر داد که به گفته تحلیلگران، باید به این شرکت کمک کند تا وارد بازارهایی شود که واحدهای پردازش مرکزی (CPU) اینتل همچنان در آنها غالب هستند.

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.