about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

مِتا یک شرکت بازاریابی اسرائیلی را شناسایی کرد که صدها حساب جعلی فیس‌بوک را اداره می‌کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ شرکت مِتا (Meta) در آخرین گزارش خود در مورد رفتارهای غیراصولی هماهنگ شده اعلام کرد که یک شرکت بازاریابی اسرائیلی را به اتهام استفاده از حساب‌های فیس‌بوک جعلی برای اجرای یک کمپین نفوذ روی پلتفرم خود شناسایی کرده است. این شرکت مردم آمریکا و کانادا را هدف قرار داد و در مورد جنگ رژیم صهیونیستی و حماس پست‌هایی منتشر کرد.

در مجموع، محققان مِتا 510 حساب فیس‌بوک، 11 صفحه، 32 حساب اینستاگرام و یک گروه را که با این تلاش مرتبط بودند، از جمله حساب‌های جعلی و قبلاً هک شده، کشف کردند. این حساب‌ها با عنوان «دانشجویان یهودی، آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار و شهروندان نگران» معرفی شدند و پست‌هایی به اشتراک گذاشتند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی را ستایش و از آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (UNRWA) و اعتراضات کالج انتقاد می‌کرد. آنها همچنین نظرات اسلام‌هراسانه را در کانادا به اشتراک گذاشتند و مدعی شدند که اسلام تهدیدی بزرگ برای ارزش‌های لیبرال در کانادا است.

محققان مِتا گفتند که این کمپین با «STOIC»، یک یک شرکت بازاریابی سیاسی و اطلاعات تجاری مستقر در اراضی اشغالی، مرتبط است، اگرچه آنها در مورد انگیزه‌های شرکت هنوز اظهارنظر نکرده‌اند. STOIC همچنین در پلتفرم‌های X و یوتیوب فعال بوده و وب‌سایت‌هایی را با تمرکز بر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس و سیاست خاورمیانه راه‌اندازی کرده است.
به گفته مِتا، این کمپین قبل از اینکه بتواند مخاطبان زیادی جذب کند کشف شد و بسیاری از حساب‌های جعلی توسط سیستم‌های خودکار شرکت غیرفعال شدند. این حساب‌ها به حدود 500 فالوور در فیس‌بوک و حدود 2000 در اینستاگرام رسید.

این گزارش همچنین اشاره می‌کند که ظاهراً افرادی که پشت این حساب‌ها هستند از ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن بسیاری از نظرات خود در صفحات سیاستمداران، سازمان‌های رسانه‌ای و سایر شخصیت‌های عمومی استفاده می‌کنند. دیوید آگرانوویچ (David Agranovich)، مدیر سیاست‌های مِتا برای اخلال و تهدید، در جریان یک نشست توجیهی با خبرنگاران گفت :

«تاکنون، تاکتیک‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی مولد را ندیده‌ایم که توانایی ما برای برهم زدن شبکه‌های پشت سر دشمن را مختل کند.» 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.