about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت‌های رسانه‌ای فرانسوی از مِتا به دلیل اقدامات تجاری غیرقانونی شکایت کردند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت‌های رسانه‌ای فرانسوی، از جمله TF، France TV و BFM TV، از شرکت مِتا به دلیل اقدامات تجاری غیرقانونی، شکایت کرده‌اند.

 در آخرین مورد از مجموعه اقدامات حقوقی اروپا علیه متا، این شکایت توسط گروهی متشکل از ۶۷ شرکت رسانه‌ای به نمایندگی از ۲۰۰ نشریه به دادگاه تجاری پاریس ارائه شد.

 این شرکت‌ها ادعا می‌کنند که تسلط متا بر بازار در بخش تبلیغات دیجیتال عمدتاً بر اساس اقدامات غیرقانونی از جمله جمع‌آوری گسترده داده‌های شخصی و استفاده از آن برای تبلیغات هدفمند بوده است.

 این شرکت همچنین در اکتبر امسال در اسپانیا به دلیل شکایتی به مبلغ ۵۵۱ میلیون یورو (۵۸۲ میلیون دلار) که توسط بیش از ۸۰ شرکت رسانه‌ای ارائه شده و آن را به رقابت ناعادلانه در تبلیغات متهم می‌کنند، روبرو خواهد شد.

 در ماه فوریه، فعالان حقوق آنلاین در اروپا به دلیل شیوه‌های تبلیغاتی از متا شکایت کردند و تنظیم‌کننده‌های ضد انحصار اتحادیه اروپا، متا و همچنین اپل را به دلیل نقض قوانین اتحادیه اروپا جریمه کردند.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.