about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت وایت پیجز به‌عنوان جدیدترین شرکت واسطه داده‌ها به دلیل نقض قوانین ممنوعیت انتشار آدرس‌های محل سکونت و سایر اطلاعات شخصی مربوط به قضات، مأموران پلیس، دادستان‌ها و دیگر اعضای نهادهای اجرای قانون تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، یک افسر بازنشسته پلیس ویرجینیای غربی اواخر ماه گذشته یک دادخواست گروهی علیه این شرکت مطرح کرد، زیرا آدرس محل سکونت او را منتشر کرده بود که نقض قانون ۲۰۲۱ ویرجینیای غربی، معروف به «قانون دنیل»، محسوب می‌شود.

این قانون ویرجینیای غربی مشابه قانونی است که در نیوجرسی در سال ۲۰۲۰ پس از قتل پسر یک قاضی فدرال توسط یک وکیل ناراضی که اطلاعات شخصی او را به‌صورت آنلاین پیدا کرده بود، تصویب شد.

این قانون نیز به نام «قانون دنیل» شناخته می‌شود و پس از درخواست احساسی قاضی فدرال، استر سالاس، که پسرش به قتل رسیده بود، به تصویب رسید.

در سال ۲۰۲۲، کنگره نسخه‌ای محدودتر از این قوانین را تصویب کرد که فروش یا خرید اطلاعات خصوصی قضات به‌صورت آنلاین را ممنوع می‌کند.

طبق قانون ویرجینیای غربی، واسطه‌های داده و سایر افراد نمی‌توانند آدرس محل سکونت یا شماره تلفن شخصی اعضای فعال یا بازنشسته نیروهای پلیس را در شرایطی منتشر کنند که یک فرد معقول معتقد باشد انتشار چنین اطلاعاتی فرد دیگری را در معرض آزار یا خطر برای جان یا مال قرار می‌دهد.

با این حال، در شکایت مطرح شده، آمده است که شرکت وایت پیجز (Whitepages)، شماره تلفن‌ها و آدرس‌های هزاران نفر از اعضای بازنشسته و فعال نیروهای پلیس ویرجینیای غربی را بدون رضایت یا اطلاع آن‌ها منتشر کرده است که این امر نقض قانون ویرجینیای غربی محسوب می‌شود.

شاکی اصلی، مایکل جکسون، و سایر مأموران بازنشسته و فعال پلیس ادعا می‌کنند که بدون کسب اجازه یا اطلاع‌رسانی، اطلاعات آن‌ها توسط وایت پیجز جمع‌آوری و منتشر شده است.

وب‌سایت وایت پیجز هیچ اطلاعات تماسی برای مطبوعات ارائه نداده است و پیام‌های ارسال‌شده به مدیرعامل و رئیس بازاریابی این شرکت نیز پاسخ داده نشده‌اند.

قوانین مشابه برای محافظت از حریم خصوصی برخی مشاغل عمومی در حال گسترش است و در ماه می، ایالت مریلند قانونی مشابه تصویب کرد که به اعضای فعال و بازنشسته قوه قضاییه این ایالت اجازه می‌دهد درخواست کنند که اطلاعات شخصی آن‌ها به صورت عمومی نشود.

قانون مریلند که ضعیف‌تر از قوانین ویرجینیای غربی و نیوجرسی است، به قضات این امکان را می‌دهد که اگر یک فرد یا شرکت به‌طور عمدی از حذف اطلاعات محافظت‌شده خودداری کند، دادگاه می‌تواند خسارات تنبیهی را به آن‌ها اختصاص دهد.

در ماه فوریه، شرکت داده‌های خصوصی اطلس (Atlas Data Privacy) که توسط پلیس نیوجرسی برای حذف اطلاعات شخصی آن‌ها از وب استفاده می‌شود، ۱۱۸ دادخواست گروهی علیه واسطه‌های داده مطرح کرد که به‌طور ادعایی به درخواست‌های حذف اطلاعات پاسخی نداده بودند.

این قوانین ممکن است به‌زودی شامل حفاظت‌هایی برای مقامات بهداشت عمومی و اعضای هیئت مدیره مدارس نیز بشود.

تام کمپ، یک فعال حریم خصوصی که در تصویب قانون حذف داده‌ها در کالیفرنیا نقش داشت، بیان کرد:

در نهایت، مصرف‌کنندگان عادی خواهند پرسید چرا من نمی‌توانم همان حفاظت‌ها را داشته باشم، به‌ویژه با توجه به هک‌های اخیر مانند هک شرکت نشنال پابلیک دیتا (National Public Data) که در آن شماره‌های تأمین اجتماعی ده‌ها میلیون نفر فاش شد. این مسئله تأثیر گسترده‌ای خواهد داشت.

شرکت وایت پیجز یک «یابنده افراد» است که حجم زیادی از داده‌های شخصی افراد را از منابع مختلف، از جمله سوابق عمومی، پرونده‌های دادگاه و پست‌های شبکه‌های اجتماعی جمع‌آوری و ذخیره می‌کند.

در این دادخواست ادعا شده که وایت پیجز اجازه می‌دهد نه تنها اطلاعات شخصی مأموران پلیس، بلکه داده‌های خصوصی مربوط به بستگان آن‌ها نیز برای عموم قابل دسترسی باشد.

یک سخنگوی شرکت اطلس، شرکتی که در نیوجرسی از واسطه‌های داده‌ها شکایت کرده، اظهار کرد:

حفاظت از خدمت‌گزاران عمومی در معرض خطر و خانواده‌های آن‌ها در برابر تهدیدهای خشونت‌آمیز و مرگ، یکی از بالاترین منافع دولتی است و ما انتظار داریم که ایالت‌های بیشتری به‌زودی از نیوجرسی و ویرجینیای غربی پیروی کنند.

در شکایت ویرجینیای غربی از قاضی سالاس، که برای اصلاحات در نیوجرسی فراخوان داده بود، نقل شده است:

این هیولا می‌دانست من کجا زندگی می‌کنم و به چه کلیسایی می‌رویم و یک پرونده کامل از من و خانواده‌ام داشت. اکنون بیش از هر زمان دیگری، نیاز داریم راه‌حلی پیدا کنیم که زندگی قضات فدرال را خصوصی نگه دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.