about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت کنگو علیه شرکت اپل

جمهوری دموکراتیک کنگو علیه زیرمجموعه‌های شرکت اپل در فرانسه و بلژیک شکایت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جمهوری دموکراتیک کنگو علیه زیرمجموعه‌های اپل در فرانسه و بلژیک شکایت کرده و این شرکت فناوری را به استفاده از مواد معدنی این کشور در زنجیره تأمین خود متهم کرده است.

 شرکت اپل به‌شدت این اتهامات را رد و اعلام کرد که به تأمین‌کنندگان خود گفته است که نباید از مواد معدنی کشورهای کنگو یا رواندا استفاده کنند.

 اپل در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

به تأمین‌کنندگان خود گفته‌ایم که کارخانه‌های ذوب و پالایشگاه‌ها باید خرید قلع، تانتالیوم، تنگستن و طلا از دو کشور کنگو و رواندا را متوقف کنند؛ زیرا درگیری در این مناطق تشدید شده است.

 کشور کنگو دارای منابع غنی قلع، تانتالیوم و تنگستن است که در تولید تجهیزات رایانه‌ای و تلفن‌های همراه استفاده می‌شود.

 وکلای بین‌المللی دولت کنگو مدعی هستند که زیر مجموعه‌های اپل در فرانسه و بلژیک از مواد استخراج شده در شرق کنگو که تحت تسلط گروه‌های مسلح است، در تولید تجهیزات خود استفاده کرده‌اند.

 به گفته کارشناسان سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشر، این گروه‌های مسلح در قتل‌عام غیرنظامیان، تجاوز به زنان، غارت و سایر جنایات دست دارند.

 سخنگوی شرکت اپل گفت: 

ما می‌دانیم که وضعیت در منطقه بسیار چالش‌برانگیز است و حمایت خود را از سازمان‌هایی که اقدام حیاتی برای کمک به جوامع انجام می‌دهند افزایش داده‌ایم.

 وکلای بین‌المللی کنگو ادعا می‌کنند که شرکت اپل از مواد معدنی غارت شده از کنگو و از طریق زنجیره‌های تأمین بین‌المللی استفاده می‌کند که به گفته آنها این شرکت را در جنایاتی که در کنگو رخ می‌دهد شریک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.