about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شکایت بریتانیا علیه مایکروسافت

شرکت مایکروسافت با شکایت بریتانیا بر سر مجوزهای رایانش ابری مواجه شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت مایکروسافت در بریتانیا از هزاران کسب‌وکار که از خدمات ابری رقبای خود مانند آمازون وب‌سرویس (AWS)، گوگل کلود پلتفرم (GCP) و علی‌بابا کلود استفاده می‌کنند، هزینه‌های بیشتری را برای استفاده از سرور ویندوز دریافت می‌کند.

شرکت مایکروسافت به دلیل سوء استفاده از مشتریان خود در بریتانیا با پیگرد قانونی مواجه است.

ماریا لوئیزا استاسی، وکیل رقابت، پرونده‌ای را در دادگاه تجدیدنظر رقابت تشکیل داد و اعلام کرد که شرکت‌ها و سازمان‌های بریتانیا ممکن است مجموعاً بیش از یک میلیارد پوند (معادل ۱.۲۷ میلیارد دلار) غرامت دریافت کنند.

ماریا لوئیزا استاسی گفت: 

مایکروسافت،کسب‌وکارها و سازمان‌های بریتانیایی را به دلیل استفاده از خدمات ابری گوگل، آمازون و علی‌بابا با پرداخت هزینه بیشتر برای سرور ویندوز مجازت می کند.مایکروسافت با این کار سعی دارد مشتریان را مجبور به استفاده از سرویس محاسبات ابری آزور کند و رقابت در این بخش را محدود نماید.

به طور جداگانه، تنظیم کننده رقابت بریتانیا در حال بررسی محاسبات ابری است، بازاری که تحت سلطه آمازون وب‌سرویس (AWS)، آزور مایکروسافت و گوگل کلود پلتفرم (GCP) است.

مایکروسافت در سال ۲۰۲۰ مجوزهای جدیدی برای اجرای نرم‌افزار خود روی ارائه‌دهندگان اصلی خدمات ابری معرفی کرد. ادعا می‌شود که مایکروسافت از این هزینه‌ها برای ترغیب مشتریان به استفاده از پلتفرم آژور خود بهره برده است.

داده‌های منتشر شده توسط سازمان رقابت و بازارهای انگلیس (Competition and Markets Authority) در ماه مه نشان می‌دهد که مایکروسافت از زمان ایجاد تغییر مجوز، مشتریان را با نرخ بسیار بالاتری نسبت به سایر ارائه‌دهندگان خدمات ابری جذب کرده است.

کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده هفته گذشته تحقیقات ضد انحصاری گسترده ای را در مورد مایکروسافت، از جمله تجارت رایانش ابری آن آغاز کرد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.