about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کارشناسان سیسکو معتقدند که اکثر کسب‌وکارها نمی‌توانند نقش‌های سایبری را پر کنند و شکاف‌های بزرگی در دفاع ایجاد می‌شود

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که اکثر کسب‌وکارها نمی‌توانند نقش‌های خالی متخصصان امنیت سایبری را پر کنند و شکاف‌های بزرگی در دفاع خود باقی می‌گذارند، درنتیجه عوامل تهدید می‌توانند به راحتی از آنها سوءاستفاده کنند. اینها برخی از یافته‌هایی است که در شاخص آمادگی امنیت سایبری 2025، در گزارش اخیر سیسکو (Cisco)، تکرار شده است.

این مطلب بر اساس یک نظرسنجی دوسوکور از 8000 رهبر امنیتی و تجاری بخش خصوصی در 30 بازار جهانی تهیه شده است. در آن، سیسکو اعلام کرد که تقریباً 9 مورد از هر 10 نفر (86 درصد) از پاسخ‌دهندگان، کمبود متخصصان ماهر امنیت سایبری را به عنوان یک «چالش بزرگ» شناسایی کرده‌اند. علاوه بر این، گفته شد که بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان گزارش داده‌اند که بیش از ده موقعیت شغلی خالی دارند.

کمبود کارکنان ماهر مسئله جدیدی نیست؛ کارشناسان سال‌هاست که در مورد آن گزارش می‌دهد. حتی 3 سال پیش، گروه هاروی نَش (Harvey Nash) ادعا کرد که تنها در مجموعه استعدادهای امنیت سایبری بریتانیا، سالانه 10 هزار نفر کمبود وجود دارد. بدتر از همه، کسانی که در این صنعت باقی می‌مانند، غرق در کار و اغلب فرسوده می‌شوند که منجر به مشکلات سلامتی نیز می‌شود.

سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی

برای رسیدگی به این مشکل، سیسکو اعتقاد دارد که کسب‌وکارها باید در راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کنند، زیرساخت‌های امنیتی را ساده کنند و آگاهی از تهدیدات هوش مصنوعی را افزایش دهند.

این شرکت نتیجه‌گیری کرد:

«اولویت‌بندی هوش مصنوعی برای تشخیص، پاسخ و بازیابی تهدیدات ضروری است، همانطور که پرداختن به کمبود استعداد نیز ضروری است.»

به نظر می‌رسد هوش مصنوعی موضوع اصلی باشد. سیسکو گفت که این فناوری هم انقلابی در امنیت و هم افزایش سطح تهدیدات است و 86 درصد از پاسخ‌دهندگان سال گذشته با حوادث امنیتی مرتبط با هوش مصنوعی روبرو بوده‌اند و نیمی (49 درصد) مطمئن بودند که کارمندانشان از این تهدید آگاه هستند.

در نهایت، سیسکو هشدار داد که تنها 4 درصد از سازمان‌ها در سراسر جهان را می‌توان در مورد سطح آمادگی لازم برای مقاومت مؤثر در برابر تهدیدات امنیت سایبری امروزی کامل در نظر گرفت.

جیتو پاتل (Jeetu Patel)، مدیر ارشد محصولات سیسکو، گفت:

«با توجه به اینکه هوش مصنوعی سازمان‌ها را متحول می‌کند، ما با دسته‌ای کاملاً جدید از خطرات در مقیاسی بی‌سابقه روبرو هستیم که فشار بیشتری را بر زیرساخت‌های ما و کسانی که از آن دفاع می‌کنند، وارد می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.