about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بامداد جمعه 23 خرداد دشمن صهیونیستی با هماهنگی رژیم تروریستی آمریکا دست به اقدامی بی سشابقه علیه کشور ایران زد و جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای را به همراه خانواده ها و جمعی از مردم به شهادت رساند.

بامداد جمعه 23 خرداد دشمن صهیونیستی با هماهنگی رژیم تروریستی آمریکا دست به اقدامی بی سابقه علیه کشور ایران زد و جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای را به همراه خانواده ها و جمعی از مردم  به شهادت رساند.

سایبربان این اقدامات خصمانه و بزدلانه دشمن را محکوم نموده و شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و جمعی از مردم  را خدمت ملت بزرگ ایران تسلیت عرض نموده و تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی از صحنه این روزگار امیدواریم انتقام خون پاک این شهیدان توسط نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران گرفته شود.

روابط عمومی سایبربان

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/08/21 - 15:19- آسیا

همکاری پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری بحرین

پارامونت و مرکز ملی امنیت سایبری در بحرین در حاشیه کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب قرارداد همکاری امضا کردند.

مدیرعامل
1404/08/21 - 15:01- آمریکا

مدیرعامل انویدیا: ایالات متحده باید در هوش مصنوعی پیشرو باشد

مدیرعامل انویدیا اعلام کرد که ایالات متحده باید در هوش مصنوعی پیشرو باشد.

اختلال
1404/08/21 - 14:48- جرم سایبری

اختلال در شبکه بدافزار رادامانتیس

عملیات بدافزار سرقت اطلاعات رادامانتیس مختل شده است و بسیاری از «مشتریان» این بدافزار که به‌صورت سرویس‌محور فروخته می‌شد، گزارش داده‌اند که دیگر به سرورهای خود دسترسی ندارند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.