about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

به گفته یکی از رهبران ارتش آمریکا، هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی، شباهت زیادی به هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته آمریکایی دارند و این موضوع نشانه این است که کره به دنبال مدرن‌سازی ارتش خود، فراتر از موشک‌ها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، پیونگ یانگ سال گذشته از پهپادهای رزمی و جمع‌آوری اطلاعاتی خود رونمایی کرد که به طور شگفت‌انگیزی شبیه به ام کیو-9 ریپر (MQ-9 Reaper) جنرال اتمیکس و بزرگتر از آر کیو-4 گلوبال هاوک (RQ-4 Global Hawk) نورثروپ گرومن هستند.

تصاویر آنها پس از یک نمایشگاه تسلیحاتی در پایتخت کره شمالی با حضور رهبر این کشور، کیم جونگ اون، و سرگئی شویگو، رئیس دفاع روسیه، منتشر شد.

دریاسالار جان آکیلینو، رهبر نیروهای ایالات متحده در اقیانوس هند و اقیانوس آرام، در 20 مارس به کنگره گفت که کره شمالی بر توسعه فناوری و تسلیحات متمرکز است تا بتواند توانایی های هسته ای و غیرهسته ای خود را ارتقا دهد.

مأموریت دریاسالار در فرماندهی هند و اقیانوسیه شامل کره شمالی و چین، به عنوان دو خطر اصلی امنیت ملی می باشد.

آکیلینو در شهادت کتبی ارائه شده به کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان اظهار کرد:

در سه سال گذشته، کره جنوبی اقدامات نوسازی نظامی خود را در درجه اول بر قابلیت‌های استراتژیک متمرکز کرده است. مدرن سازی نیروی متعارف گسترده کره شمالی در مقایسه با آن کندتر بوده اما با این وجود در حال پیشرفت است. زیردریایی های موشک بالستیک، موشک های بالستیک زیردریایی مرتبط و هواپیماهای بدون سرنشین که شباهت زیادی به سیستم های ایالات متحده دارند، تحولات اخیر را برجسته می کنند.

ارتش ها و گروه های شبه نظامی در سرتاسر جهان به طور فزاینده ای از پهپادها و سایر فناوری های بدون سرنشین برای جمع آوری اطلاعات، کمک به هدف گیری و حمله از فواصل دورتر استفاده می کنند.

کیفیت و کارایی پهپادهای کره شمالی نامشخص است.

در زمان رونمایی، جوزف دمپسی، پژوهشگر تحلیل دفاعی و نظامی در مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک، عنوان کرد که این پلت‌فرم‌ها بعید است که سطوح مشابهی از عملکرد پرواز را به سیستم‌های ایالات متحده ارائه دهند، به ویژه از نظر استقامت.

پهپادهای کره شمالی در گذشته وارد کره جنوبی شده و واکنش نظامی را به دنبال داشته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تأمین
1404/07/01 - 16:35- اروپا

تأمین مالی گیگافکتوری هوش مصنوعی توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا قصد دارد چهار تا پنج گیگافکتوری هوش مصنوعی را تأمین مالی کند.

نگرانی
1404/07/01 - 15:43- هوش مصنوعي

نگرانی آمریکایی‌ها از هوش مصنوعی

آمریکایی‌ها نگران‌اند که هوش مصنوعی خلاقیت و ارتباطات انسانی را تضعیف کند.

نقض
1404/07/01 - 15:13- آسیا

نقض محتوا توسط پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا

نهاد نظارتی چین، پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا را به دلیل نقض محتوا احضار کرد.