about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به نوشته وبسایت آناتولی، رسانه‌های اجتماعی در جریان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه با اتهاماتی از جمله سانسور محتوا و دستکاری الگوریتم خود مواجه هستند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از آناتولی، در طول یک سال گذشته از جنگ غزه، فلسطینی‌ها از فضای دیجیتال برای اطلاع‌رسانی درباره رویداد‌های این باریکه به مخاطبان بسیاری در جهان استفاده کرده‌اند؛ کاری که منتج به برگزاری تظاهرات حمایتی مردم سراسر جهان از غزه شده است.

با این حال، کارشناسان بر این باورند که الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی، انتشار محتوای مربوط به مقاومت مردم فلسطین را محدود می‌کنند. به گفته «عبدالحکیم احمینه» کارشناس رسانه و ارتباطات، فعالیت گسترده جوانان فلسطینی در فضای مجازی از سوی دیگر باعث شده که رژیم صهیونیستی شخصیت‌های برجسته رسانه‌های اجتماعی از جمله صاحبان کانال‌های یوتیوب یا خبرنگارانی که به‌طور زنده وقایع غزه را گزارش می‌کنند، هدف قرار دهد. 

به گفته وی برخی کشورها، به‌ویژه فرانسه و آلمان، در ابتدای جنگ نوعی محدودیت دیجیتال برای کاربران شبکه‌ای مجازی در کشورهایشان اعمال کردند، اما در پی افزایش حمایت عمومی مردم از آرمان فلسطین وادار به عقب‌نشینی شدند. «حسن خرجوج» از پژوهشگران فناوری می‌گوید: الگوریتم‌های سکو‌های دیجیتال به‌شدت محتوای مربوط به فلسطین را سانسور کرده و نشر آن را محدود می‌کنند.

به گفته «خرجوج» این در حالی است که کاربران، تکنیک‌هایی را برای دور زدن این سازوکار‌ها و مدیریت محتوا توسعه داده‌اند. مرکز تحقیقاتی «سادا سوشال» در گزارشی از چهار ماه اول سال ۲۰۲۴، بیش از ۵ هزار و ۴۵۰ تخلف علیه محتوای دیجیتال مرتبط با فلسطین را مستند کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که اینستاگرام ۳۲ درصد، فیسبوک ۲۶ درصد، واتس‌اپ ۱۶ درصد، تیک‌تاک ۱۴ درصد و ایکس ۱۲ درصد از تخلفات در این زمینه را به خود اختصاص داده‌اند.

به نوشته آناتولی، با وجود این چالش‌ها رسانه‌های اجتماعی همچنان ابزاری کلیدی برای انتشار اطلاعات درباره جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونی در منطقه به شمار می‌روند.

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.