about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

بر اساس قانون جدید، مجوز فعالیت وی چت و تیک‌تاک در مالزی صادر شده است.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، رگولاتوری ارتباطات مالزی اعلام کرد که مجوزهای وی چت و تیک‌تاک را برای ادامه فعالیت در این کشور تحت قانون جدید رسانه‌های اجتماعی صادر کرده است.

 این قانون باهدف مقابله با افزایش جرایم سایبری، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و سرویس‌های پیام‌رسانی با بیش از ۸ میلیون کاربر در مالزی است.

 این قانون جدید رسانه‌های اجتماعی را ملزم به دریافت مجوز می‌کند و در صورت عدم ارائه مجوز با اقدامات قانونی مواجه خواهند شد. این طرح از اول ژانویه اجرایی شد.

 کمیسیون ارتباطات و چندرسانه‌ای مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

 پلتفرم پیام‌رسان تلگرام در مراحل نهایی دریافت مجوز خود قرار دارد، درحالی‌که شرکت متا که مالک فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ است، فرایند صدور مجوز را آغاز کرده است.

 رگولاتوری ارتباطات مالزی اعلام کرد: 

 رسانه اجتماعی ایکس درخواستی را ارسال نکرده است؛ زیرا این پلتفرم اعلام کرد که تعداد کاربران محلی آن به مرز ۸ میلیون نفر نمی‌رسد.

 رگولاتوری ارتباطات مالزی در حال بررسی ادعای رسانه اجتماعی ایکس است.

 به گفته این رگولاتوری، گوگل که پلتفرم ویدئویی یوتیوب را اداره می‌کند نیز پس از افزایش نگرانی‌ها در مورد ویژگی‌های اشتراک‌گذاری ویدیو یوتیوب و طبقه‌بندی آن تحت قانون صدور مجوز، درخواست مجوز نداده است.

 سخنگوی رگولاتوری ارتباطات مالزی گفت: 

 ارائه‌دهندگان پلتفرم‌هایی که از الزامات صدور مجوز تخطی می‌کنند، ممکن است مشمول بررسی و اقدامات نظارتی شوند.

 مالزی از افزایش شدید محتوای مضر رسانه‌های اجتماعی در اوایل سال ۲۰۲۴ خبر داد و از شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی از جمله متا و تیک‌تاک خواست نظارت بر پلتفرم‌های خود را افزایش دهند.

 مقامات مالزی، مسائل مربوط به قمار آنلاین، کلاهبرداری، هرزه‌نگاری و آسیب به کودکان، کلاهبرداری سایبری و محتوای مربوط به نژاد، مذهب و خاندان سلطنتی را مضر می‌دانند.

 رسانه های اجتماعی تعداد کاربران در هر کشور را در پلتفرم‌های خود منتشر نمی‌کنند.

 بر اساس بررسی جمعیت جهانی ارائه‌دهنده داده‌های مستقل، وی چت ۱۲ میلیون کاربر در مالزی دارد.

 یوتیوب در اوایل سال ۲۰۲۴ حدود ۲۴.۱ میلیون کاربر، تیک‌تاک ۲۸.۶۸ میلیون کاربر ۱۸ سال به بالا، فیس‌بوک ۲۲.۳۵ میلیون کاربر و ایکس ۵.۷۱ میلیون در مالزی کاربر دارد.

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان در بریتانیا

بریتانیا به دنبال ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال و محدودکردن چت‌بات‌های هوش مصنوعی است.

گوگل
1404/11/27 - 14:55- آسیب پذیری

گوگل نخستین آسیب‌پذیری روزصفر کروم را پچ کرد

گوگل اولین آسیب‌پذیری روزصفر کروم را پچ کرد که در حملات امسال مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود.

چالش
1404/11/27 - 14:44- آسیا

چالش بیمه ژاپن در برابر ریسک‌های سایبری

ریسک سایبری ژاپن، شکاف‌های بیمه‌ای را آشکار می‌کند، زیرا میزان خسارت‌ها به ۲۷ درصد رسیده است.