about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

از آنجایی که وزارت دفاع به دنبال یافتن ترکیب مناسبی از فناوری‌های سفارشی و در دسترس برای حمایت از پذیرش 5G و ابتکارات FutureG است، مقامات روز پنجشنبه بر معماری باز تأکید کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در کنفرانس سایبری تک نت (TechNet Cyber) که توسط انجمن بین‌المللی ارتباطات و الکترونیک نیروهای مسلح در بالتیمور ارائه شد، رهبران پنتاگون در مورد قابلیت‌های شبکه‌های عمومی، خصوصی و ترکیبی بحث کردند.

مقامات اذعان کردند که اشتهای طبیعی برای منحصر به فردترین و امن ترین شبکه ها در فضای امنیت ملی وجود دارد و گاهی اوقات هیچ زیرساخت شبکه بی سیمی در مکان های جنگی دوردست و دور از مراکز جمعیتی وجود ندارد.

خوان رامیرز، مدیر تیم متقابل 5G در وزارت دفاع گفت که از آنجایی که سرویس‌ها تمایل به شبکه‌های خصوصی را که کنترل بیشتری بر اشتراک‌گذاری اطلاعات ارائه می‌دهند، تعیین می‌کنند، وزارت دفاع آنها را به استفاده از شبکه‌های دسترسی رادیویی باز یا ORAN راهنمایی می‌کند.

او در این کنفرانس بیان کرد:

من فکر می کنم آنچه صنعت می خواهد بشنود این است که در واقع الزاماتی وجود دارد که نیاز به یک معماری باز دارد. بنابراین شما خواهید دید که در چند سال آینده، بودجه های معلق وجود داشته باشند.

سرهنگ دوم بنجامین پیمنتل، که آزمایش کمپ پندلتون 5G را برای عملیات های پایگاه پیشرفته اعزامی هدایت می کند، اظهار کرد که در واقع، گاهی اوقات این بهترین راه حل نیست.

او در ادامه افزود:

بسیاری از کشورهایی که به آن‌ها می‌رویم یا مکان‌هایی که می‌رویم قبلاً جاده‌ها و پل‌هایی دارند، و احمقانه است که بروم و جاده‌های خصوصی خودم و پل‌های خصوصی خودم را جدای از آن بسازم تا به جایی برسم. اگر آن جاده‌ها و پل‌ها نیاز حمل‌ونقل من را برآورده می‌کنند، ما در آنها رانندگی می‌کنیم. اما، به عنوان مثال، در جایی مانند اولین زنجیره جزیره، ممکن است پوشش کافی برای قرار دادن حسگرها برای آتش‌های دقیق دوربرد نداشته باشد. در مواردی از این قبیل، منطقی تر است که واحدها قابلیت های خصوصی را ارائه دهند.

با توجه به تجاوز فزاینده چین و تلاش های ایالات متحده برای بازدارندگی آن در تنگه تایوان، آنچه پیمنتل توصیف کرد، نوع محیطی است که به نظر می رسد تهدیدهای فعلی در آن قرار دارند.

صرف نظر از این موضوع، رامیرز عنوان کرد که برای اطمینان از وجود اتصال در هر کجا که نیاز باشد، این بخش به دنبال ORAN است که به چندین فروشنده اجازه می دهد تا به عنوان یک شبکه کار کنند و انعطاف پذیری بیشتری را در مقیاس ایجاد می کنند.

ORAN چیزی است که وزارت دفاع به شدت برای کشف آن تلاش کرده است زیرا همزمان به سمت پذیرش استانداردتر 5G در تأسیسات نظامی و «پایگاه‌های هوشمند» می‌رود.

رامیرز تصریح کرد که وزارت امور خارجه امیدوار است از طریق صورت‌حساب‌های هزینه‌های دفاعی آتی، حمایت بیشتری از کنگره دریافت کند.

بودجه درخواستی سال 2024 پنتاگون 143 میلیارد دلار برای تحقیق، توسعه و آزمایش فناوری های نوظهور از جمله 5G و همچنین هوش مصنوعی است.

پیمنتل در پایان تصریح کرد:

ما فکر می کنیم که دنبال کردن ایده هایی مانند ORAN، سرعت ویژگی مورد نیاز وزارت دفاع و توانایی نوآوری سریع را فراهم می کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/12/03 - 14:44- اروپا

الزام ۴۸ ساعته برای حذف تصاویر خصوصی بدون رضایت

نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد بر اساس اصلاحیه‌ای جدید، شرکت‌های فناوری موظف خواهند بود تصاویر خصوصی منتشرشده بدون رضایت را ظرف ۴۸ ساعت حذف کنند؛ در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین یا مسدودسازی خدمات در این کشور مواجه می‌شوند.

بیش
1404/12/03 - 14:39- جرم سایبری

بیش از ۷۰۰ حمله «جک‌پاتینگ» به خودپردازهای آمریکا در سال ۲۰۲۵

پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد در سال ۲۰۲۵ بیش از ۷۰۰ مورد حمله موسوم به «جک‌پاتینگ» علیه دستگاه‌های خودپرداز ثبت شده که مجموع خسارت آن از ۲۰ میلیون دلار فراتر رفته است؛ حملاتی که عمدتاً با بدافزار پیشرفته پلوتوس انجام شده‌اند.

تداوم
1404/12/03 - 14:30- جنگ سایبری

تداوم فعالیت طوفان ولت در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا

گزارش جدید یک شرکت امنیت سایبری نشان می‌دهد گروه هکری منتسب به چین با نام طوفان ولت، همچنان در شبکه‌های آب و برق آمریکا و برخی کشورهای عضو ناتو حضور دارد و بخشی از این نفوذها ممکن است هرگز شناسایی نشود.