about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

سازنده چت‌جی‌پی‌تی، قرار است نخستین اسپیکر هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی با دوربین داخلی را تا اوایل سال ۲۰۲۷ عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از انگجت، شرکت اپن‌ای‌آی در حال توسعه مجموعه‌ای از دستگاه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی از جمله یک اسپیکر هوشمند است؛ اقدامی که می‌تواند این شرکت را از یک بازیگر نرم‌افزاری به رقیبی جدی در بازار سخت‌افزارهای هوشمند تبدیل کند.

این اسپیکر هوشمند احتمالاً با دستیارهای صوتی پیشرفته مبتنی بر مدل‌های زبانی این شرکت کار خواهد کرد.این نشان می‌دهد که اپن‌ای‌آی به‌دنبال گسترش حضور خود فراتر از نرم‌افزارهایی مانند چت‌بات‌ها و APIهای هوش مصنوعی است. قیمت این اسپیکر بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار تخمین زده شده و انتظار نمی‌رود قبل از فوریه ۲۰۲۷ برای فروش به مصرف‌کنندگان عرضه شود.علاوه بر این، گزارش‌ها حاکی‌ست که عینک هوشمند این شرکت احتمالا تا ۲۰۲۸ آماده تولید انبوه نخواهد شد و درباره عرضه چراغ هوشمند تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده است.اپن‌ای‌آی در سال‌های اخیر با رشد چشمگیر استفاده از محصولاتش، به‌ویژه پس از عرضه مدل‌های زبانی پیشرفته، به یکی از بازیگران اصلی اکوسیستم هوش مصنوعی تبدیل شده است. حرکت اپن‌ای‌آی به سمت توسعه دستگاه‌های فیزیکی هوش مصنوعی نشانه‌ای از تغییر استراتژیک این شرکت از صرفا تولید نرم‌افزار و مدل‌های زبانی به دنیای سخت‌افزار مصرفی است بازاری که تاکنون توسط شرکت‌هایی چون متا با عینک‌های هوشمند و دیگران با اسپیکرهای هوشمند تسخیر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
میزبانی
1404/12/02 - 10:52- هوش مصنوعي

میزبانی ژنو در اجلاس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۷

ژنو میزبان اجلاس جهانی هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۷ خواهد بود.

لایحه
1404/12/02 - 10:39- تروریسم سایبری

لایحه جدید امنیت سایبری رژیم صهیونیستی: تعهدات و اختیارات تازه

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه امنیت سایبری ملی در سال 2026 را منتشر کرد که شامل تعهدات جدید، مراجع اجرایی و پیامدهای گسترده است.

احتمال
1404/12/02 - 10:16- سایرفناوری ها

احتمال قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به فیلترشکن به‌دلیل توقف تأمین مالی آمریکا

بر اساس گزارش وب‌سایت فناوری TechRadar، ممکن است میلیون‌ها کاربر در ایران از هفته آینده به دلیل کاهش یا توقف بودجه حمایتی آمریکا، دسترسی خود به برخی ابزارهای عبور از فیلترینگ (VPN) را از دست بدهند.