about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

آژانس اطلاعات داخلی آلمان در مورد یک گروه سایبری متعلق به واحد 29155 اطلاعات نظامی روسیه هشدار داده و اعلام کرده که این گروه حملات سایبری علیه کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا انجام داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، روز دوشنبه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (X) که پیش‌تر به عنوان توییتر شناخته می‌شد، سازمان حفاظت از قانون اساسی آلمان (Bundesverfassungsschutz) اعلام کرد که این هشدار را به همراه اف بی آی (FBI)، آژانس امنیت سایبری ایالات متحده (CISA)، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) و سایر شرکای بین‌المللی علیه گروهی به نام UNC2589 صادر کرده است.

این هشدار در زمانی ارائه شده که در اروپا به دنبال حملات روسیه به اوکراین در سال 2022 نگرانی‌ها در مورد هکرها و جاسوسان روس افزایش یافته است.

اوایل سال جاری، برلین روسیه را به اجرای مجموعه‌ای از حملات سایبری علیه حزب سوسیال دموکرات حاکم آلمان و همچنین شرکت‌های فعال در بخش‌های لجستیک، دفاعی، هوافضا و فناوری اطلاعات متهم کرد.

در این هشدار، آژانس اطلاعاتی اعلام کرده است که این گروه که با نام‌های کدت بلیزارد (Cadet Blizzard) یا امبر بر (Ember Bear) نیز شناخته می‌شود، فعالیت‌هایی با هدف جاسوسی و خرابکاری انجام می‌دهد که اغلب شامل تخریب وبسایت‌ها و انتشار داده‌های سرقت شده است.

واحد اطلاعات نظامی روسیه (GRU) که این گروه به آن تعلق دارد، به‌خاطر مظنون بودن به مشارکت در مسمومیت سرگئی اسکریپال، مأمور دوجانبه سابق روس و دخترش یولیا در بریتانیا در سال 2018 معروف است.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.