about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

محققان شرکت امنیت سایبری رادوِر اعلام کردند که رژیم صهیونیستی با بیشترین تعداد حوادث سایبری در سال 2023 مواجه بوده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارش تحلیل تهدید جهانی 2024 رادوِر (Radware) افزایش حملات سایبری و هکری را نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی با بیشترین تعداد حوادث در سال 2023 مواجه است که کارشناسان آنها را به گروه‌های هکری طرفدار فلسطین و محور مقاومت نسبت می‌دهند.

این گزارش با تکیه بر اطلاعات جهانی و ارتباطات تلگرام، افزایش 171 درصدی در تراکنش‌های برنامه‌های کاربردی وب مخرب و «API» را توضیح می‌دهد که عمدتاً به دلیل حملات منع سرویس توزیع شده وب (Web DDoS) است که به ازای هر مشتری تقریباً 2 برابر شده است. بردارهای سیل پرس و جو دی‌ان‌اس (DNS) بیش از 3 برابر افزایش یافتند.

بخش‌های دولتی، تجاری و مسافرتی، اهداف اصلی حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) توسط هکرها در سطح جهانی بودند.

محققان اعلام کردند که رژیم صهیونیستی در نیمه اول سال شاهد هدف قرار دادن گروه‌های هکری طرفدار فلسطین و محور مقاومت با الهام از فعالیت‌های هکرهای مرتبط با روسیه در سال 2022 بودند، در حالیکه در نیمه دوم سال گذشته، تغییر جهت به سمت هکرهای طرفدار فلسطین در پی درگیری رژیم صهیونیستی و حماس رخ داد. تشدید فعالیت‌های منع سرویس توزیع شده، به ویژه در اکتبر 2023، منعکس کننده تاکتیک‌های جدیدی است که توسط گروه‌های هکری، با افزایش قابل توجه حملات در تمام مناطق، به ویژه قاره آمریکا و آسیا و اقیانوسیه (APAC)، اتخاذ شده است. این گزارش بر چشم‌انداز تهدید در حال تحول و افزایش حوادث سایبری پیچیده تأکید کرد که تلاش‌های شناسایی را به چالش می‌کشد.

منبع:

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.