about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

عربستان سعودی میزبان اولین شورای وزیران امنیت سایبری عرب در ریاض برای مقابله با افزایش تهدیدات سایبری و حملات رایانه‌ای است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عربستان سعودی میزبان اولین نشست شورای وزیران امنیت سایبری عرب با حضور مقامات و کارشناسان مختلف کشورهای اتحادیه عرب در ریاض است.

به گزارش خبرگزاری عربستان سعودی، احمد ابوالغیط (Ahmed Aboul Gheit)، دبیرکل اتحادیه عرب، در این نشست شرکت خواهد کرد تا در مورد همکاری کشورهای عرب در حوزه امنیت سایبری و چارچوب‌های مشترک سایبری گفتگو کند.

اتحادیه عرب، این شورا را در سپتامبر 2023 پس از پیشنهاد عربستان سعودی برای تجمیع تلاش‌های اعراب در این بخش به دلیل افزایش تهدیدات سایبری و حملات رایانه‌ای ایجاد کرد.

سازمان امنیت ملی عربستان سعودی میزبان این رویداد است. هدف این نهاد که در سال 2017 تأسیس شد، محافظت از امنیت ملی و منافع عربستان سعودی در برابر نقض‌ها و حملات سایبری است.

کارشناسان معتقدند که هدف اصلی نشست ریاض، تقویت همکاری میان کشورهای عربی در تمام موضوعات مرتبط با امنیت سایبری است.

همچنین هدف نشست این است که به عنوان بستری برای تبادل تخصص و ایجاد یک فضای سایبری قابل اعتماد عربی باشد تا امکان رشد و شکوفایی را برای همه کشورهای عضو اتحادیه عرب فراهم کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.