about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

حاکم دبی از استراتژی جدید هوش مصنوعی دولت امارات برای ساده‌سازی خدمات و منابع رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شیخ محمد بن راشد (Sheikh Mohammed bin Rashid)، نخست وزیر و حاکم دبی، از استراتژی جدید دولت امارات رونمایی کرد که طبق آن از هوش مصنوعی برای مدیریت منابع استفاده خواهد شد.
شیخ محمد گفت:

«این سیاست جدید، به امارات کمک می‌کند تا خدمات دولتی را آسان‌تر و سریع‌تر ارائه دهد. ما مفتخریم که طرح استراتژیک دولت فدرال امارات متحده عربی 2031 را آغاز می‌کنیم؛ فصلی جدید در شکل‌دهی به دولتی هوشمندتر، سریع‌تر و کارآمدتر. این مرحله بر استفاده از هوش مصنوعی برای ساده‌سازی فرآیندها و بهبود نحوه مدیریت منابع در سراسر دولت فدرال تمرکز دارد. در گذشته، موفقیت با قدرت مقررات، اندازه تیم‌ها و پیچیدگی رویه‌ها سنجیده می‌شد.»

وی افزود که امروزه، موفقیت به معنای آسان‌تر و سریع‌تر کردن امور، ارائه خدمات یکپارچه و استفاده عاقلانه از منابع در جهانی پیچیده است. ابزارها و اهداف ممکن است تغییر کنند، اما یک چیز ثابت می‌ماند: تعهد امارات به تعالی در خدمت به مردم.

دفتر رسانه‌ای امارات اعلام کرد که شیخ محمد تیم‌هایی را در وزارتخانه‌ها و استراتژی‌ها بر اساس مبانی نوآورانه‌تر و انعطاف‌پذیرتر هدایت کرده و هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از چشم‌انداز «ما امارات متحده عربی ۲۰۳۱» در نظر گرفته است.

چرخه برنامه‌ریزی شامل ۳۸ گروه فدرال خواهد بود و مقامات کلیدی دولتی، از جمله مدیران استراتژی، برنامه‌ریزی آینده و امور مالی را گرد هم می‌آورد.

ماه گذشته، شیخ محمد اعلام کرد که یک سیستم ملی هوش مصنوعی از ژانویه سال آینده به عضوی مشورتی در کابینه امارات متحده عربی تبدیل خواهد شد.

او توضیح داد:

«جهان در حال گذر از بازسازی جامع، از نظر علمی، اقتصادی و اجتماعی است و هدف ما آماده بودن امروز برای دهه‌های آینده و تضمین رونق مستمر و زندگی شایسته برای نسل‌های بعدی است.»
 

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.

پیش‌بینی
1404/08/18 - 17:00- سایرفناوری ها

پیش‌بینی محققان: نسل آلفا در کار خود به‌جای کیبورد از صدا استفاده خواهد کرد

پژوهشگران می‌گویند روزهای استفاده از کیبورد به پایان خود نزدیک می‌شود.

رایج‌ترین
1404/08/18 - 16:52- بررسی تخصصی

رایج‌ترین رمز عبورها در سال ۲۰۲۵ اعلام شدند؛ پسوردهای محبوب هکرها و سارقان

شرکت امنیتی NordPass فهرست رایج‌ترین پسوردها در سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد که نشان‌دهنده استفاده گسترده از رمزهای ضعیف است. این گذرواژه‌ها هدف اصلی هکرها هستند.