about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مایکروسافت عنوان کرد که 600 میلیون حمله سایبری روزانه در جهان اتفاق می‌افتد و عاملان بیشتر از هوش مصنوعی مولد استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایکروسافت اخیراً گزارش دفاع دیجیتال 2024 را منتشر کرد، مطالعه‌ای که نشان می‌دهد جهان هر روز با بیش از 600 میلیون حمله سایبری روبرو می‌شود. این حملات از مجرمان سایبری که به تنهایی عمل می‌کنند تا هکرهای دولتی که افراد، مشاغل و دولت‌ها را در سراسر جهان هدف قرار می‌دهند، انجام می‌شود.

در این گزارش، همانطور که از «Techspot» نقل شده، مایکروسافت تاکتیک‌های پیچیده‌تر مهاجمان سایبری را برجسته می‌کند. فناوری‌های سطح بالا، از جمله هوش مصنوعی مولد (Generative AI)، بیشتر برای افزایش میزان موفقیت حملات استفاده می‌شوند. در نتیجه، رسیدگی به جرایم سایبری پیچیده‌تر و دشوارتر می‌شود.

کارشناسان مایکروسافت معتقدند که یکی از نگران کننده‌ترین یافته‌ها، همکاری بین گروه‌های جنایتکار و عوامل دولتی است. آنها که قبلاً به ندرت دیده شده بودند، اخیراً ابزارها و تکنیک‌هایی را به اشتراک گذاشته‌اند و خطوط بین عملیات‌های مجرمانه و سایبری دولتی را محو می‌کنند.

با اشاره به این گزارش، مایکروسافت ادعا کرد که هکرهای دولتی کشورهایی مانند روسیه، ایران، کره شمالی و چین به عنوان عاملان تهاجمی فزاینده در گسترش عملیات‌های سایبری مربوطه خود نام برده می‌شوند و انگیزه‌های آنها از سود مالی تا جمع‌آوری اطلاعات متغیر است.

مایکروسافت همچنین به روش‌های عوامل دولتی هنگام هدف قرار دادن بخش نظامی و زیرساخت‌های حیاتی اشاره کرد و مدعی شد که کشورهای هدف، مانند اوکراین، تایوان، اسرائیل و امارات متحده عربی، معمولاً درگیر تنش‌های منطقه‌ای هستند.

این شرکت فناوری جهانی بر اهمیت مشارکت بین بخش‌های دولتی و خصوصی برای مقابله با تهدیدات سایبری در حال افزایش تأکید کرد و گفت که چنین مشارکت‌هایی می‌تواند منجر به سیاست‌ها یا روش‌هایی شود.

در بیانیه مایکروسافت در این گزارش آمده است :

«مانند احراز هویت چند عاملی پیشرفته و قوانین کاهش سطح حمله، با رشد چشم‌انداز تهدید سایبری، تقویت امنیت هویت به طور فزاینده‌ای حیاتی می‌شود. همین امر در مورد امنیت دستگاه کاربر و حفاظت از زیرساخت محاسبات ابری نیز صدق می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.