about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مالزی در اجلاس منطقه‌ای، استراتژی امنیت سایبری آسه‌آن را رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مالزی رهبری تدوین استراتژی همکاری امنیت سایبری آسه‌آن 2026-2030 را بر عهده دارد، چارچوبی آینده‌نگر برای تقویت تاب‌آوری سایبری جمعی در منطقه که قرار است در اجلاس آتی آسه‌آن رونمایی شود.

داتوک سری احمد زاهد حمیدی (Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi)، معاون نخست‌وزیر مالزی، گفت که این کشور به عنوان رئیس آسه‌آن در سال جاری، امنیت سایبری را در قلب دستور کار منطقه‌ای قرار داده است.

وی افزود که همزمان با تعمیق مشارکت جهانی امنیت سایبری این کشور، رهبری خود را در منطقه نیز تقویت می‌کند.

زاهد خواستار آن شد که استراتژی همکاری امنیت سایبری آسه‌آن در آینده، همکاری فوری بین کشورهای عضو را در زمینه‌هایی مانند واکنش به حوادث، پزشکی قانونی دیجیتال، اشتراک‌گذاری امن داده‌ها و هماهنگ‌سازی سیاست‌ها در اولویت قرار دهد.

او در سخنرانی خود در نمایشگاه و کنفرانس دفاع و امنیت سایبری (CYDES)  2025گفت:

«این سازوکارها باید اصول محرمانگی، حاکمیت و اعتماد متقابل را که در مدیریت تهدیدات امنیت سایبری حساس و فرامرزی ضروری هستند، حفظ کنند.»

کنفرانس CYDES 2025 با موضوع «پیشبرد تاب‌آوری سایبری» توسط شورای امنیت ملی و آژانس ملی امنیت سایبری (Nacsa) با همکاری شرکت «Alpine Integrated Solution Sdn Bhd» برگزار می‌شود.


CYDES 2025، 70 هیئت بین‌المللی از 20 کشور را در کنار 5 سازمان جهانی گرد هم می‌آورد و بر اعتماد بین‌المللی به تلاش‌های مالزی برای ایجاد یک محیط امنیت سایبری امن‌تر، مشارکتی‌تر و پاسخگوتر تأکید می‌کند.


زاهد در سخنرانی خود همچنین بر تعهد قوی مالزی برای تقویت قابلیت‌های امنیت سایبری خود، به ویژه با توجه به چشم‌انداز تهدیدهای به سرعت در حال تحول، تأکید کرد و با اشاره به شاخص آمادگی امنیت سایبری سیسکو 2025، خاطرنشان کرد که 93 درصد از سازمان‌ها در طول سال گذشته حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را تجربه کرده‌اند، با این حال تنها 51 درصد از کارمندان درک روشنی از چنین تهدیدهایی دارند. او که وزیر توسعه روستایی و منطقه‌ای نیز هست، با تکیه بر این موضوع، گفت:

«آموزش و پرورش فنی و حرفه‌ای (TVET) همچنان نقش حیاتی در پرورش استعدادهای آماده برای صنعت و ارتقای تحرک اجتماعی در بخش امنیت سایبری ایفا می‌کند. اکوسیستم آموزش فنی و حرفه‌ای مالزی اکنون باید به یک مسیر استعدادیابی ماهر و شناخته‌شده در سطح جهانی تبدیل شود که تأثیر اقتصادی واقعی داشته باشد. یک ابتکار هدفمند برای ارتقای مهارت، به رهبری ناکسا، باید به عنوان یک عامل کلیدی در پیشبرد این تحول عمل کند.»

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
آگاهی
1404/09/05 - 10:15- آسیا

آگاهی اکثر شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.

حضور
1404/09/05 - 09:59- تروریسم سایبری

حضور شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی در اجلاس نوآوری سئول

شرکت‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی پس از حضور در اجلاس نوآوری سئول، از کره جنوبی خواستند تا برای حملات هکرهای کوانتومی آماده شود.

اختلال
1404/09/05 - 09:33- پیام رسان بومی

اختلال پیام‌رسان‌ها در نخستین روز برپایی کلاس‌های آنلاین؛ آمادگی کامل زیرساخت‌ها زیر سوال رفت!

با نخستین موج آلودگی هوا و غیرحضوری شدن بخشی از کلاس‌های درس پیام‌رسان‌های داخلی دچار اختلال شدند؛ موضوعی که در تضاد با وعده‌های مکرر درباره «آمادگی کامل زیرساخت‌ها» قرار گرفت.