about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

شرکت فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت اعلام کرد که کشورهای آفریقایی بالاترین رتبه‌ها را در شاخص حملات سایبری جهانی دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس فهرست تهدید جهانی فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point) برای ژوئیه 2024، تعداد بیشتری از کشورهای آفریقایی به لیست کشورهایی با بیشترین حملات سایبری در جهان پیوسته‌اند.

این تحقیق 112 کشور را پوشش می‌دهد و بر شاخص ریسک عادی (NRI) تمرکز دارد که فاصله بین وضعیت امنیت سایبری یک کشور و سطح آسیب‌پذیری یا خطر حمله آن را اندازه‌گیری می‌کند. سیستم رتبه‌بندی همچنین تعداد حملات و سازمان‌های تحت تأثیر را در هر کشور در نظر می‌گیرد.

15 کشور آفریقایی در فهرست جهانی چک پوینت قرار دارند که نشان دهنده افزایش سطح تهدید برای این قاره است.

اتیوپی در میان تمام کشورهای مورد بررسی با شاخص ریسک عادی 100 درصد بالاترین رتبه را دارد.

زیمبابوه با امتیاز شاخص ریسک عادی 77.1 درصد سومین کشور مورد حمله در جهان است.

نیجریه افزایش شدیدی در رتبه‌بندی ریسک خود داشته و با شاخص ریسک عادی 58.5 درصدی در رتبه نوزدهم جهانی قرار گرفته است.

چک پوینت عنوان کرد که کنیا و غنا نیز افزایش قابل توجهی را تجربه کرده‌اند و به ترتیب در رتبه‌های 11 و 15 قرار گرفته‌اند. زامبیا با امتیاز شاخص ریسک عادی 40.5 درصد در رده 63 این فهرست قرار دارد.

آفریقای جنوبی در رتبه‌بندی به رتبه 59 جهانی (از 61 در ژوئن) با شاخص ریسک عادی 42 درصدی صعود کرده است.

مالدیو، آنگولا و موریس در فهرست 20 کشور آسیب‌پذیر برتر قرار دارند که به ترتیب در مکان‌های 4، 5 و 9 قرار دارند.

عصام الحدیویی (Issam El Haddioui)، رئیس مهندسی فروش امنیتی چک پوینت در آفریقا، اظهار داشت که این یافته‌ها به نیاز فوری به افزایش امنیت سایبری برای کسب‌وکارهای آفریقایی به دلیل چشم‌انداز تهدید در حال تحول و آسیب‌پذیری‌های اخیر مانند بهره‌برداری از سنسور فالکون کروداسترایک (CrowdStrike Falcon) اشاره دارد.

مایا هوروویتز (Maya Horowitz)، معاون تحقیقات فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت، نیز خاطرنشان کرد که ظهور بدافزارهایی مانند «Remcos» ماهیت فرصت‌طلب مجرمان سایبری را برجسته می‌کند و از سازمان‌ها در آفریقا می‌خواهد که حفاظت نقطه پایانی قوی، نظارت دقیق و آموزش جامع کاربران را اتخاذ کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.