about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر توسعه برنامه‌ریزی و ابتکارات ویژه پاکستان بر رشد اقتصادی از طریق فناوری و هوش مصنوعی تأکید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ احسان اقبال (Ahsan Iqbal)، وزیر فدرال توسعه برنامه‌ریزی و ابتکارات ویژه پاکستان، از مرکز ملی هوش مصنوعی (NCAI) در «NUST»، همراه با سایر مراکز ملی با تمرکز بر روباتیک، امنیت سایبری، کلان داده و رایانش ابری بازدید کرد.

وزیر در جریان این سفر بر نقش محوری این مراکز در پیشبرد رشد اقتصادی از طریق تجاری‌سازی محصولات و صادرات دیجیتال و بر اهمیت پیشرفت فناوری در اقتصاد جهانی معاصر تأکید کرد. او پتانسیل تحول‌آفرین هوش مصنوعی و فناوری در بخش‌های مختلف را ضروری دانست و از ادغام آن در فرآیندهای حاکمیتی برای تسهیل حکمرانی خوب و تقویت توسعه اقتصادی دفاع کرد.

اقبال با اشاره به تلاش‌های مشترک بین دانشگاه و صنعت برای تسریع در تجاری‌سازی نوآوری‌های فناوری، بر اهمیت اصلاحات در برنامه درسی، اعتباربخشی و فرآیندهای استانداردسازی برای اطمینان از کیفیت و مرتبط بودن برنامه های آموزشی تأکید کرد.

وی با پرداختن به مسائل پایداری، به کمیسیون آموزش عالی (HEC) دستور داد تا تصویب سیاست‌های پیشنهادی با هدف تداوم تلاش‌های مراکز ملی را تسریع بخشد. او همچنین برنامه‌های عملیاتی متمرکز بر تجاری‌سازی و همکاری صنعتی را برای تضمین موفقیت مراکز مهم توصیف کرد.

علاوه بر این، اقبال به کمیسیون آموزش عالی دستور داد تا آزادسازی وجوه وعده داده شده را تسریع بخشد و به تأخیر در بازنگری حقوق و دستمزد رسیدگی کند و تعهد خود را به حمایت از ابتکارات فناوری نشان دهد. وی ضمن تأکید بر نقش حیاتی فناوری در پیشبرد رشد اقتصادی پاکستان، خواستار حل سریع مسائل معلق شد.

در جریان این بازدید، وزیر در مورد پیشرفت و ابتکارات مشترک مرکز ملی هوش مصنوعی با شرکای بین‌المللی، مانند تفاهم‌نامه همکاری با سازمان اطلاعات و هوش مصنوعی عربستان (SDAIA)، که تعهد این کشور به همکاری جهانی در زمینه فناوری را نشان می دهد، آشنا شد.

وی همچنین در مورد دستاوردهای مرکز ملی رباتیک و اتوماسیون (NCRA) در زمینه کشاورزی، همکاری‌های مراقبت‌های بهداشتی و رباتیک پیشرفته برای صنایع توضیحاتی ارائه کرد.

علاوه بر این، مرکز ملی امنیت سایبری (NCCS) راه‌اندازی بیش از 50 محصول، مشارکت بین‌المللی با عربستان سعودی و نقش آن در بهبود رتبه جهانی پاکستان را برجسته کرد. ابتکارات این مرکز شامل ممیزی سایبری برای بیش از 30 نهاد ملی، راه‌اندازی برنامه‌های مهم و کمک به ارزیابی امنیتی محصولات سایبری و غیرسایبری تحت چارچوب آزمایشگاه معیارهای مشترک است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.