about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جدیدترین گزارش اسپیدتست نشان می‌دهد که ایران با رشد ۳ پله‌ای در جایگاه ۱۳۷ جهان قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بر اساس آخرین گزارش اسپیدتست از وضعیت اینترنت جهان در ماه نوامبر ۲۰۲۴، اینترنت موبایل و ثابت کشور افزایش در میانه‌ی سرعت را تجربه کرده‌اند. این افزایش سرعت چندان زیاد نبوده اما باعث ارتقای رتبه ایران در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت و سایر جهان شده است.در جدول میانه سرعت اینترنت سیار، رتبه ایران نسبت به ماه اکتبر یک پله بالا آمده و به ۷۲ رسیده است. میانه سرعت اینترنت سیار کشور در ماه گذشته میلادی ۳۸.۸۸ گزارش شده که نسبت به یک ماه قبل از آن یک مگابیت‌برثانیه افزایش داشته است.اینترنت ثابت کشور نیز در یازدهمین ماه میلادی افزایش سرعت و ارتقای رتبه را تجربه کرده است. در این ماه میانه سرعت اینترنت ثابت به ۱۶.۰۳ مگابیت‌برثانیه رسیده که نسبت به ماه اکتبر (۱۵.۲۸ مگابیت‌برثانیه) بهبود داشته است. جایگاه ایران در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت نیز با ۳ پله صعود به رتبه ۱۳۷ رسیده است.براساس آمارهای ماه نوامبر اسپیدتست، کوبا با میانه سرعت ۲.۹۳ مگابیت‌برثانیه کندترین اینترنت ثابت و میانمار با میانه سرعت ۵.۰۹ مگابیت‌برثانیه کندترین اینترنت همراه را دارد.در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت سنگاپور با سرعت ۳۲۴.۴۶ مگابیت‌برثانیه در جایگاه نخست است و امارات متحده عربی با سرعت ۴۴۱.۸۹ مگابیت‌برثانیه صاحب سریع‌ترین اینترنت سیار دنیا است.

گفتنی است عدم توسعه اینترنت ثابت کشور در دهه ۹۰ سبب شده است برخلاف قاعده استاندارد دنیا، بار اصلی مصرف کاربران بر روی شبکه همراه قرار بگیرد؛ به عبارت دیگر می‌بایست در فضاهایی که اینترنت ثابت در دسترس است، کاربران بتوانند به این شبکه پرسرعت متصل شوند؛ قاعده منطقی که سبب شده در کشورهای پیشرفته نسبت اتصال به اینترنت ثابت حدود ۸۰ درصد و اتصال به شبکه همراه حدود ۲۰ درصد باشد. اما ضعف شبکه ثابت این نسبت را در کشور ما برعکس کرده است. این موضوع با تحمیل بار اضافه به شبکه همراه، باعث افت شدید کیفیت اینترنت همراه شده است. این ناترازی، از طریق ابرپروژه فیبرنوری در حال اصلاح است.
 

Paragraphs
اینترنت

منبع:

تازه ترین ها
محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.

استفاده
1404/04/12 - 20:27- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در مراکز فرماندهی پنتاگون

پنتاگون از قرارداد ۱۰ میلیون‌دلاری با یک شرکت هوش مصنوعی در مراکز فرماندهی خود حمایت می‌کند.

استفاده
1404/04/12 - 19:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در زمینه بهبود عملکرد و رفاه کارکنان

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای بهبود نحوه سنجش و پشتیبانی سازمان‌ها از عملکرد و رفاه کارکنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.