about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

هوش مصنوعی با سرعت زیادی فرآیند تصمیم‌گیری نظامی را متحول کرده است و نیروهای مسلحی که خود را با این تغییرات وفق ندهند، در معرض شکست قرار خواهند گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، این هشدار را دریادار پیر واندیه، فرمانده عالی تحول استراتژیک ناتو، در اجلاس اقدام برای هوش مصنوعی در پاریس اعلام کرد.

ونديه توضیح داد که کشورهای عضو ناتو در حال استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود حلقه تصمیم‌گیری نظامی هستند که شامل مشاهده، جهت‌گیری، تصمیم‌گیری و اقدام است.

او تأکید کرد که تحلیلی که قبلاً ساعت‌ها یا حتی روزها طول می‌کشید، اکنون در چند ثانیه انجام می‌شود.

وی با اشاره به جنگ اوکراین بیان کرد:

اگر به سرعت و در مقیاس وسیع خود را تطبیق ندهید، نابود خواهید شد.

آمریکا میلیاردها دلار در زمینه هوش مصنوعی نظامی سرمایه‌گذاری کرده و هم‌زمان تلاش دارد دسترسی چین به تجهیزات کلیدی مانند سخت‌افزارهای انویدیا را محدود کند.

در همین حال، فرانسه نیز اعلام کرده که می‌خواهد پیشرو هوش مصنوعی نظامی در اروپا باشد.

ونديه با اشاره به فیلم ماتریکس و توانایی نئو در جاخالی دادن از گلوله‌ها، اظهار کرد که سرعت تطبیق با هوش مصنوعی تعیین‌کننده خواهد بود.

وی در ادامه افزود:

سؤال این است: آیا ما از قبل مرده‌ایم؟ این مسئله، یک رقابت بر سر سرعت تحول است.

یرون ون در ولوخت، مدیر فناوری اطلاعات وزارت دفاع هلند، اظهار داشت که هوش مصنوعی می‌تواند بر اساس داده‌هایی که انسان قادر به پردازش آنها نیست، تصمیم‌گیری کند.

وی هشدار داد که این موضوع این پرسش را مطرح می‌کند که آیا حضور انسان در حلقه تصمیم‌گیری، کیفیت تصمیمات را بهبود می‌بخشد یا خیر.

در اجلاس پاریس، ۲۵ کشور بیانیه‌ای را امضا کردند که متعهد می‌شود تصمیمات مرگ و زندگی توسط سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار، بدون کنترل انسانی اتخاذ نشود.

با این حال، هند، بریتانیا و ایالات متحده این بیانیه را امضا نکردند.

گریگوری آلن از مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی واشنگتن اظهار داشت که همان‌طور که فرماندهان نظامی در قبال نیروهای خود مسئول هستند، دولت‌ها نیز باید مسئولیت نیروهای نظامی‌شان را بپذیرند، حتی در عصر هوش مصنوعی.

شرکت‌های هلسینگ (Helsing) آلمان و میسترال ای آی (Mistral AI) فرانسه توافق کرده‌اند که به طور مشترک سیستم‌های هوش مصنوعی دفاعی توسعه دهند.

هم‌چنین، گوگل اخیراً اعلام کرده که از وعده قبلی خود برای عدم استفاده از هوش مصنوعی در توسعه تسلیحات صرف‌نظر کرده است.

در دسامبر گذشته، شرکت اوپن ای آی (OpenAI) نیز همکاری خود با شرکت فناوری نظامی اندوریل (Anduril) را اعلام کرد.

بن فاوسِت، مدیر محصول ادوای (Advai)، که در زمینه تست آسیب‌پذیری سیستم‌های هوش مصنوعی فعالیت دارد، گفت که مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند در تحلیل گزارش‌های اطلاعاتی، شبیه‌سازی جنگی و سناریوهای تیم قرمز (Red Teaming) نقش کلیدی ایفا کنند.

وی تأکید کرد که این فناوری‌ها به فرماندهان اجازه می‌دهد قبل از اجرای یک عملیات، طرح‌های خود را آزمایش و اصلاح کنند.

به گفته واندیه، اولین ابزارهای شبیه‌سازی مبتنی بر هوش مصنوعی در حال ورود به نیروهای نظامی هستند.

هنگامی که در نشست مطبوعاتی از واندیه پرسیدند آیا ماشین‌ها کنترل را به دست خواهند گرفت؟، او پاسخ داد که "نمی‌دانم" و به فیلم‌های "جنگ بازی‌ها"(WarGames, 1983)  و "ترمیناتور" اشاره کرد که در آنها هوش مصنوعی جنگی را آغاز می‌کند.

وی هشدار داد:

این اتفاق می‌تواند بیافتد.

با این حال، واندیه گفت که این فناوری در حال حاضر در گوشی‌های هوشمند ما نیز وجود دارد و افزود که آنچه مهم است، نحوه استفاده از این تکنولوژی است.

او در پایان تأکید کرد:

همان‌طور که در مورد تسلیحات هسته‌ای کنترل‌هایی ایجاد شد، روزی باید برای هوش مصنوعی نیز کنترل‌هایی در نظر بگیریم، در غیر این صورت، کنترل همه‌چیز را از دست خواهیم داد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.

هشدار
1404/06/25 - 13:29- جرم سایبری

هشدار اف‌بی‌آی درباره حملات باج‌افزاری اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز

اف‌بی‌آی در هشدار تازه‌ای اعلام کرده است که دو گروه جنایتکار سایبری با نام‌های اسکترد اسپایدر و شاینی‌هانترز که با کدهای UNC6040 و UNC6395 نیز شناخته می‌شوند، به سرقت گسترده داده‌ها از سامانه‌های سیلزفورس دست زده اند.

حمله
1404/06/25 - 13:20- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به مدارس منطقه آموزشی اووالدی

یک حمله باج‌افزاری موجب شد منطقه آموزشی مستقل اووالدی در تگزاس بیشتر روزهای این هفته را تعطیل کند، زیرا مسئولان در تلاش برای بازگرداندن سامانه‌ها هستند.