about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سامانه‌های قدیمی موشکی پاتریوت رژیم صهیونیستی احتمالاً با میانجی‌گری آمریکا به اوکراین عرضه خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد دولت آمریکا در گفتگو با سی‌ان‌ان اعلام کرد که دولت بایدن در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی و اوکراین در مورد امکان انتقال سامانه‌های دفاع هوایی قدیمی پاتریوت از اراضی اشغالی به اوکراین است. وی تأکید کرد که ایالات متحده فوراً در حال تلاش برای ارائه سیستم های دفاع هوایی کیف علیه روسیه است.

هنوز تصمیم نهایی در مورد تأمین سیستم‌های پاتریوت متعلق به رژیم صهیونیستی به کی‌یف گرفته نشده و جنبه‌های لجستیکی در حال حاضر در حال بحث است. این منبع اشاره کرد که امید است این تلاش به نتیجه برسد. ایالات متحده و آلمان قبلاً باتری‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال کرده‌اند، اما دولت ایالات متحده تصریح کرد که کی‌یف به باتری‌های اضافی نیاز دارد.

سی‌ان‌ان گزارش داد که سیستم‌های اسرائیلی ابتدا برای ارتقاء به ایالات متحده فرستاده و سپس به کی‌یف منتقل می‌شوند. اگر این توافق محقق شود، نشان دهنده تغییر موضع رژیم صهیونیستی است که تاکنون از اقدام آشکار علیه روسیه اجتناب کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، 2 ماه پس از آغاز جنگ این کشور و روسیه درخواست کرد که اسرائیل باتری‌های گنبد آهنین را در اختیار او بگذارد، اما این رژیم پاسخ داد که مایل است به کی‌یف در توسعه سیستم دفاع هوایی کمک کند اما گنبد آهنین را تأمین نکند و این پیشنهاد محقق نشد.

در ماه آوریل امسال، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های پاتریوت را که برای اولین بار در سال 1991 در سرزمین‌های اشغالی مستقر شدند، از رده خارج کرد.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.