about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

عرضه نرم افزار ضد سرقت گوشی توسط گوگل

گوگل ،قابلیت ضد سرقت توسط هوش مصنوعی را برای گوشی‌های برزیلی آزمایش می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت آلفابت (GOOGLE) اعلام کرد که برزیل اولین کشوری خواهد بود که ویژگی ضد سرقت را برای گوشی های اندرویدی آزمایش می کند.
 

این قابلیت با استفاده از هوش مصنوعی (AI) برای شناسایی گوشی دزدیده شده و قفل کردن دستگاه استفاده می شود.
 

سه نوع قفل در مرحله آزمایش اولیه در دسترس خواهد بود. در یکی از آنها، گوگل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی سیگنال‌های حرکت مرتبط با سرقت و مسدود کردن صفحه نمایش استفاده خواهد کرد.
 

ویژگی دوم به کاربر این امکان را می دهد که با وارد کردن شماره تلفن و انجام یک چالش امنیتی از یک دستگاه دیگر، صفحه دستگاه را از راه دور قفل کند. آخرین حالت شامل قفل خودکار صفحه نمایش است اگر دستگاه برای مدت طولانی بدون دسترسی به اینترنت باقی بماند.
 

به گفته این شرکت، این ویژگی ها از ماه جولای برای کاربران برزیلی گوشی های اندرویدی نسخه 10 یا بالاتر در دسترس خواهد بود.
 

همچنین این قابلیت در سال جاری به تدریج در اختیار کاربران کشورهای دیگر نیز قرار خواهد گرفت.
 

دزدی تلفن یک مشکل رو به رشد در برزیل است. بر اساس داده های سالانه امنیت عمومی برزیل در سال 2023، تعداد تلفن های همراه دزدیده شده در بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین در سال 2022 نسبت به سال قبل 16.6 درصد افزایش یافت و به نزدیک به 1 میلیون رسید.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.