about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

رد اتهام دخالت در انتخابات رومانی

مقامات فرانسوی ادعاهای پاول دوروف، بنیان‌گذار تلگرام، مبنی بر دخالت دولتی در انتخابات ریاست‌جمهوری رومانی را رد کردند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی خبرگزاری سایبربان، وزارت خارجه فرانسه روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

فرانسه قاطعانه این اتهامات را رد می‌کند و از همه می‌خواهد که مسئولانه رفتار کرده و به دموکراسی رومانی احترام بگذارند.

هفته گذشته، دوروف، بنیان‌گذار روس‌تبار و مالک اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام مدعی شد که نیکولا لرنر، رئیس سازمان اطلاعات فرانسه، از او خواسته است تا صداهای محافظه‌کار در رومانی را پیش از انتخابات مسدود کند.

دوروف بیان کرد:

من نپذیرفتم. ما معترضان را در روسیه، بلاروس یا ایران سانسور نکردیم؛ در اروپا هم این کار را نخواهیم کرد.

در ماه دسامبر، دادگاه قانون اساسی رومانی دور نخست انتخابات ریاست‌جمهوری را باطل اعلام کرد؛ پس از آنکه اطلاعات طبقه‌بندی‌نشده نشان دادند که روسیه در انتخابات دخالت کرده است، از جمله با یک کارزار چریکی پیشرفته در تیک‌تاک و دیگر شبکه‌های اجتماعی.

نیکوشور دان، نامزد طرفدار اتحادیه اروپا، در دور دوم انتخابات که روز یکشنبه برگزار شد، رقیب راست‌افراطی خود جورجه سیمیون را شکست داد.

وزارت خارجه فرانسه اتهامات دوروف را تنها یک مانور انحرافی از تهدیدهای واقعی علیه رومانی خواند و به گزارش‌های قبلی درباره دخالت روسیه اشاره کرد.

در این بیانیه آمده است:

دروغ گفتن درباره فرانسه و توهین به آن، خیانت به این تاریخ است.

به گفته‌ی خبرنگار تحقیقی، خریستو گروزِف، ادعاهای دوروف باعث افزایش شدید اطلاعات نادرست در فضای مجازی شد.

گروزف اظهار کرد:

موجی از اخبار جعلی و جعل‌های هوش مصنوعی اینترنت را فرا گرفت که به دروغ فرانسه را به دخالت در انتخابات امروز و حتی حمله به رومانی متهم می‌کرد.

دوروف در ماه اوت در فرانسه بازداشت شد و به چندین اتهام مربوط به جرائم سایبری و مالی که از طریق تلگرام انجام شده بود، متهم شد.

او تا زمان پایان تحقیقات در فرانسه ماند و سپس در اواسط ماه مارس به دبی بازگشت.

دفتر مرکزی تلگرام در سال ۲۰۱۷ به دبی منتقل شد و دوروف نیز در آنجا ساکن شده است.

او در سال ۲۰۲۱ شهروند امارات متحده عربی شد؛ در همان زمان تابعیت فرانسه را نیز دریافت کرده بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/03/26 - 08:41- تروریسم سایبری

افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی

شرکت امنیت سایبری رادوِر از افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان حمله به ایران خبر داد.

مدیرعامل
1404/03/25 - 16:21- هوش مصنوعي

مدیرعامل انویدیا: زبان برنامه‌نویسی جدید، زبان انسانی است

جنسن هوانگ اعلام کرد که هوش مصنوعی با فراهم‌کردن امکان برنامه‌نویسی با استفاده از زبان انسانی، در حال هموارکردن عرصه فناوری است.

پذیرش
1404/03/25 - 14:44- هوش مصنوعي

پذیرش هوش مصنوعی توسط بخش بهداشت و درمان بریتانیا

بخش بهداشت و درمان بریتانیا هوش مصنوعی را پذیرفته است؛ اما زیرساخت‌های آن همچنان قدیمی است.