about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال پاکستان در اسلام آباد با تهدید اسلحه ربوده شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در یک حادثه تکان‌دهنده، محمد عثمان (Muhammad Usman)، معاون عملیات‌ها در آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری (NCCIA) وابسته به آژانس تحقیقات فدرال (FIA)، با تهدید اسلحه از خانه‌اش در اسلام‌آباد ربوده شد.

به گفته همسرش، روزینا عثمان (Rozina Usman)، چهار مرد مسلح با یک وسیله نقلیه وارد شدند، ماشین عثمان را متوقف و او را قبل از فرار با سرعت به ماشین دیگری مجبور کردند. روزینا، ساکن در لاهور، شکایت رسمی خود را در ایستگاه پلیس شمس کلونی ثبت کرد.

در زمان ربوده شدن، عثمان در حال رسیدگی به چندین پرونده حساس جرایم سایبری، از جمله تحقیقات پزشکی قانونی آنلاین، کلاهبرداری دیجیتال و تحقیقات شرط‌بندی غیرقانونی آنلاین بود. مقامات آژانس تحقیقات فدرال پاکستان گفتند که او همچنین رهبری تیم فنی آژانس و مسئولیت‌های عملیاتی دیگری بر عهده داشت.

تیم فنی در درجه اول به تحقیقات پزشکی قانونی آنلاین و تحقیقات مرتبط با سایبری، مانند پرونده‌های مربوط به شرط‌بندی آنلاین و کلاهبرداری دیجیتال، می‌پردازد.

این حادثه نگرانی‌های جدی را در مورد امنیت مقاماتی ایجاد کرده که روی تحقیقات حساس جرایم سایبری کار می‌کنند. مقامات پاکستانی قول داده‌اند که برای اطمینان از بازگشت امن عثمان و اجرای عدالت در مورد عاملان این حادثه، واکنش سریعی نشان دهند.

پلیس طبق ماده ۳۶۵ قانون مجازات پاکستان، پرونده‌ای را ثبت و تحقیقات فشرده‌ای را آغاز کرده است. مقامات در حال بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته و داده‌های جغرافیایی برای ردیابی مظنونان هستند، اما تاکنون هیچ دستگیری صورت نگرفته است.

یک مقام پلیس به رسانه‌های پاکستانی گفت:

«تحقیقات ادامه دارد و چندین تیم در تلاش برای یافتن افسر ربوده شده هستند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
مسدود
1404/07/27 - 20:33- آسیا

مسدود شدن هزاران حساب بانکی در اندونزی

اندونزی ده‌ها هزار حساب بانکی مرتبط با قمار آنلاین را مسدود کرد.

راه‌اندازی
1404/07/27 - 20:07- آسیا

راه‌اندازی مرکز تقویت امنیت سایبری در عمان

عمان مرکزی برای تقویت صنعت امنیت سایبری ملی راه‌اندازی کرد.

ربوده
1404/07/27 - 19:08- آسیا

ربوده شدن رئیس جرایم سایبری پاکستان

رئیس جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال پاکستان در اسلام آباد با تهدید اسلحه ربوده شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.