about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

عربستان سعودی میزبان مجمع مدیریت اینترنت سازمان ملل در ماه دسامبر امسال با حضور 10 هزار شرکت کننده از 160 کشور خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری عربستان سعودی (SPA) اعلام کرد که این کشور میزبان نوزدهمین دوره مجمع مدیریت اینترنت (IGF) سازمان ملل متحد با هدف بهبود حاکمیت اینترنت از 15 تا 19 دسامبر سال جاری در ریاض خواهد بود.

به گفته شینهوا به نقل از خبرگزاری عربستان سعودی، این رویداد 5 روزه با موضوع ساخت آینده دیجیتال چندجانبه بیش از 10 هزار شرکت کننده از 160 کشور از جمله بیش از 1000 سخنران بین‌المللی را گرد هم خواهد آورد.

براساس وب‌سایت رسمی مجمع مدیریت اینترنت، این انجمن که از سال 2006 تشکیل شده، به تسهیل درک مشترک از چگونگی به حداکثر رساندن فرصت‌های دیجیتال و رسیدگی به خطرات و چالش‌های دیجیتال اختصاص دارد.

این وب‌سایت نشان داد که مجمع امسال بر مهار نوآوری و ایجاد تعادل بین ریسک‌ها و همچنین پیشبرد حقوق بشر و گنجاندن در عصر دیجیتال، افزایش سهم دیجیتال در صلح، توسعه و پایداری و بهبود حکمرانی دیجیتال برای اینترنت متمرکز خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.