about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

پلیس سنگاپور حرفه جدید سربازان تمام وقت ملی را برای مبارزه با جرایم سایبری و کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هِنگ سوئیت کیت (Heng Swee Keat)، معاون نخست وزیر سنگاپور، اعلام کرد که نیروی پلیس سنگاپور (SPF) یک شغل جدید خدمات ملی پلیس سایبری را اواخر امسال معرفی خواهد کرد.

هِنگ در سخنرانی خود در سمینار برنامه کاری نیروی پلیس سنگاپور گفت که حرفه جدید به پلیس این امکان را می‌دهد تا از تخصص سربازان تمام وقت ملی (NSFs) بهتر استفاده کند.

این سربازان در فرماندهی جرایم سایبری و فرماندهی ضد کلاهبرداری مستقر خواهند شد تا جرایم را شناسایی و مختل کنند.

وی افزود :

«در عین حال، من امیدوارم که این تجربه برای سربازان تمام وقت ملی معنادار باشد و آنها را ترغیب کند تا تخصص خود را در این زمینه عمیق‌تر کنند که آنها را برای استفاده از فرصت‌های جدید در اقتصاد دیجیتال ما پس از پایان دادن به خدمات ملی تمام وقت خود قرار می‌دهد.»

پلیس سنگاپور گفت که در حال راه‌اندازی واحد عملیات سایبری جدید تا پایان سال جاری است تا اطلاعات، تحقیقات و پاسخ‌های مختل به پرونده‌های جرایم سایبری که نیاز به مداخلات بلادرنگ دارند، هماهنگ شود.

سربازان در حرفه جدید به عنوان اپراتورهای جرایم سایبری مستقر خواهند شد و نقش‌هایی مانند شکار تهدید و اختلال کلاهبرداری را ایفا می‌کنند.

به گفته پلیس، جزئیات بیشتر در مورد شغل جدید در ماه اوت امسال اعلام خواهد شد.

سال گذشته، کلاهبرداری و جرایم سایبری بیش از 70 درصد از کل جرایم گزارش شده در سنگاپور را تشکیل می‌دادند که این رقم در سال 2020 حدود 48 درصد بود.

هِنگ اظهار داشت :

«حجم و پیچیدگی جرایم آنلاین افزایش خواهد یافت، زیرا ما تراکنش‌های دیجیتالی بیشتری انجام می‌دهیم.»

ابتکارات جامعه جدید

معاون نخست‌وزیر همچنین 2 طرح اجتماعی را اعلام کرد تا به مردم اجازه دهد تا در مقابله با کلاهبرداری‌های سایبری با پلیس گام بردارند و شریک شوند.

اولین مورد، برنامه نگهبانان سایبری در دیده‌بان است. شرکت‌کنندگان هشدارها و توصیه‌هایی را از پلیس در مورد جرایم سایبری دریافت می‌کنند و می‌توانند آن را به خانواده و دوستان خود منتشر کنند.

او توضیح داد :

«نگهبانان سایبری ما به عنوان یک جامعه، با پلیس همکاری خواهند کرد تا به دنبال فعالیت‌های مجرمانه بالقوه در فضای سایبری باشند. آنها می‌توانند با هشدار دادن به نیروی پلیس یا گزارش فعالیت‌های مخرب مشکوک به پلتفرم‌های دیجیتال برای اقدام فوری خود، اقدام کنند.»

پلیس گفت که این نگهبانان به عنوان چشم و گوش نیروی پلیس در فضای مجازی و گزارش فعالیت‌های مشکوک مربوط به طیف وسیعی از جرایم سایبری آموزش خواهند دید.

مورد دوم، برنامه سفیران پیشگیری از جرایم سایبری است. این امر آموزش‌های تخصصی را برای تجهیز داوطلبان با آگاهی از آخرین روند جرایم آنلاین ارائه می‌دهد.

آنها همچنین به پلیس کمک می‌کنند تا در برنامه‌های نمایشی جاده‌ای و رویدادهای اجتماعی، مردم را در مورد اقدامات پیشگیری از جرایم سایبری آموزش دهند.

به گفته هِنگ، همان‌طور که نمی‌توان انتظار داشت که پلیس در روزهای قبلی که جرایم خیابانی رایج بود، همه‌جا حضور داشته باشد، در دنیای فیزیکی-دیجیتال امروزی، غیرممکن است که نیروی پلیس همه جا و به یکباره باشد؛ مشارکت‌های اجتماعی، سنگ بنای پلیس امروز، در مقابله با جرایم سایبری مهم‌تر خواهد بود.

این جنایات نسبت به جرایم فیزیکی کمتر قابل مشاهده هستند و خانواده و دوستانی که می‌توانند الگوهای رفتاری غیرعادی را تشخیص دهند بهتر است از آنها جلوگیری شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/18 - 09:51- آمریکا

تقویت امنیت دیجیتال توسط قوه قضاییه فدرال آمریکا

مقام‌های دادگاه‌های فدرال آمریکا روز پنجشنبه اعلام کردند که برای جلوگیری از حملات سایبری و نشت داده‌ها، در حال تقویت امنیت آنلاین برای اسناد حساس و سایر پرونده‌های قضایی هستند.

بررسی
1404/05/18 - 09:46- اروپا

بررسی امکان استفاده پلیس آلمان از جاسوس‌افزار

دیوان عالی آلمان روز پنجشنبه حکم داد که نیروهای مجری قانون در مواردی که مجازات آن‌ها کمتر از سه سال حبس است، حق استفاده از جاسوس‌افزار برای پایش دستگاه‌های شخصی را ندارند.

هشدار
1404/05/18 - 09:34- فیس بوک

هشدار آذربایجان درمورد تهدیدات ترکیبی فیس‌بوک

کمیسیون پارلمان آذربایجان نسبت به تهدیدات ترکیبی مداوم از طریق فیسبوک هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.