about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت اَپل به تعویق انداختن راه‌اندازی ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در اروپا را به دلیل قوانین فنی اتحادیه اروپا می‌داند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروه فناوری ایالات متحده اعلام کرد که اَپل (Apple) با باز کردن یک تب جدید، راه‌اندازی 3 ویژگی هوش مصنوعی جدید را به تأخیر می‌اندازد، زیرا قوانین مهم فناوری اتحادیه اروپا آن را ملزم می‌کند تا اطمینان حاصل کند که محصولات و خدمات رقیب می‌توانند با دستگاه های خود کار کنند.

اَپل در اوایل این ماه با مجموعه‌ای از ویژگی‌های جدید و بهبود نرم‌افزاری برای آیفون و سایر دستگاه‌های خود به منظور تقویت فروش کاهش یافته، بر تقویت هوش مصنوعی خود تأکید کرد.

این شرکت اعلام کرد که «Apple Intelligence»، که از هوش مصنوعی برای تداعی متن، تصاویر و سایر محتواها به صورت دستوری استفاده می‌کند، در آیفون 15 پرو، آیفون 15 پرو مکس و آی پد و مک با تراشه M1 و نسخه‌های بعدی در دسترس خواهد بود. «iPhone Mirroring» در «MacOS Sequoia» امکان مشاهده و تعامل با صفحه نمایش گوشی را در رایانه‌های مک فراهم می‌کند.

به گفته اَپل، این 3 ویژگی شامل Phone Mirroring، بهبود اشتراک‌گذاری صفحه نمایش «SharePlay» و Apple Intelligence، امسال به دلیل عدم قطعیت‌های نظارتی ناشی از قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا (DMA) در اختیار کاربران اتحادیه اروپا قرار نخواهد گرفت.

اَپل در ایمیلی گفت :

«ما به طور خاص نگران هستیم که الزامات قابلیت همکاری قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا ممکن است ما را مجبور کند که یکپارچگی محصولات خود را به گونه‌ای به خطر بیاندازیم که حریم خصوصی کاربران و امنیت داده‌ها را به خطر بیندازد. ما متعهد به همکاری با کمیسیون اروپا در تلاش برای یافتن راه‌حلی هستیم که ما را قادر می‌سازد تا این ویژگی‌ها را بدون به خطر انداختن ایمنی آنها به مشتریان اتحادیه اروپا ارائه دهیم.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.