about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی محبوب، از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام، ایکس و یوتیوب، برای بخش‌هایی از آخر هفته در پاکستان، که برای انتخابات عمومی ماه آینده آماده می‌شود، غیرقابل دسترس بودند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، مقامات مخابراتی پاکستان علت قطعی اینترنت در سراسر کشور را که برای چندین ساعت در شامگاه شنبه به طول انجامید، "نقص فنی" دانستند و گفتند که به محض رفع این مشکل، اتصال اینترنت مجددا برقرار شد.

با این حال، رسانه‌های محلی گزارش دادند که این موضوع بیشتر سیاسی بوده و ظاهراً دولت قصد دارد تجمع مجازی حزب عمران خان، نخست‌وزیر سابق زندانی، پیش از انتخابات عمومی در ماه فوریه را مختل کند.

قطعی اینترنت در پاکستان قبل از پخش زنده این رویداد آغاز شد، بنابراین بسیاری از کاربران نتوانستند در آن شرکت کنند.

این اولین بار نیست که پاکستان قبل از رویدادهای کمپین آنلاین سازماندهی شده توسط حزب خان، که به عنوان پی تی آی (PTI) نیز شناخته می شود، دچار اختلالات اینترنت می شود و قطعی های مشابهی نیز در اوایل ژانویه و دسامبر رخ داده بود.

پی تی آی آخرین قطعی را تأیید کرد و آن را «تاکتیک‌های ناامیدکننده» خواند که توسط دولت مستقر به کار گرفته شده است.

این حزب توصیه کرد که کاربران پاکستانی از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای دسترسی به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مسدود شده استفاده کنند و موفق هم شد تا بخشی از رویداد آنلاین را در یوتیوب با بیش از 7 هزار شرکت‌کننده میزبانی کند.

آلپ توکر، مدیر شرکت نظارت بر اینترنت نت بلاکس (NetBlocks)، به خبرگزاری فرانس پرس گفت که این قطعی به طور قابل ملاحظه ای سیستماتیک و با محدودیت های قبلی اعمال شده در جریان رویدادهای پی تی آی مطابقت دارد.

به گزارش بلومبرگ، یکی از ارائه دهندگان اینترنت پاکستان، نایتل، در یک پیام صوتی به مشتریان گفت که طبق دستورات مقامات پاکستانی عمل می کند.

یک دادگاه پاکستانی در ماه اوت، خان را به اتهام فروش هدایای دولتی به سه سال زندان در یک پرونده فساد محکوم کرد.

او هفتمین نخست وزیر سابق این کشور است که قبل از اتمام دوره پنج ساله خود بازداشت می شود.

خان هرگونه تخلفی را رد کرده و نخبگان نظامی کشور را به دلیل برکناری وی از سمت خود مقصر دانسته است.

نام خان در رسانه ها ممنوع شد، در حالی که هزاران کارگر حزب تحریک انصاف در ماه های اخیر دستگیر شده اند.

خان از انجام کمپین حضوری و ضروری و حضور آنلاین منع شده است.

سازمان حقوق دیجیتال اکسس نو (Access Now) قطع اینترنت در پاکستان را «مشکل‌ساز» خواند، به‌ویژه زمانی که درست قبل از رای‌گیری این اتفاق رخ می‌دهد.

این سازمان اظهار کرد:

مقامات در پاکستان باید از خواسته های مردم حمایت کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مقاومت
1404/05/17 - 12:25- سایرفناوری ها

مقاومت انویدیا در مقابل ادعاهای درهای پشتی

انویدیا در برابر درخواست‌های مربوط به درِ پشتی تراشه مقاومت می‌کند.

توسعه
1404/05/17 - 11:11- هوش مصنوعي

توسعه ربات هوش مصنوعی توسط نماینده مجلس بریتانیا

نماینده مجلس بریتانیا یک ربات هوش مصنوعی باهدف تقویت ارتباط با موکلان خود ایجاد کرد.

هزینه‌های
1404/05/17 - 10:52- هوش مصنوعي

هزینه‌های سرسام‌آور در اجرای قانون هوش مصنوعی کُلرادو

قانون هوش مصنوعی کلرادو در بحبوحه بحران بودجه در دست بررسی است.