about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت اسرائیلی فناوری‌های پارازیرو قرارداد جدیدی برای تأمین فناوری ضد پهپاد امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پارازیرو (ParaZero)، شرکت دفاعی هوافضای اسرائیلی که راهکارهای خودکار برای صنعت جهانی سامانه‌های هوایی سرنشین‌دار و بدون سرنشین (UAS) ارائه می‌دهد، اعلام کرد که قراردادی را برای عرضه فناوری سامانه هوایی ضد-بدون سرنشین (C-UAS) خود به یک سازمان دفاعی شناخته‌شده برنده شده است.

به گفته پارازیرو، سامانه‌های شرکت برای محافظت از قابلیت‌های عملیاتی ارتش‌های بین‌المللی و سازمان‌های غیرنظامی از جمله زیرساخت‌های حیاتی، عملیات نظامی و فضاهای عمومی با خنثی کردن تهدیدات هوایی با حداقل اختلال طراحی شده‌اند.

در حالی که محصول خاص در این قرارداد فاش نشده، خط تولید پرچمدار «C-UAS» این شرکت شامل «DefendAir» است که می‌تواند پهپادهای تهاجمی را در هوا از یک واحد دستی، یک پلتفرم نصب‌شده روی پهپاد یا سیستم‌های ثابت و نصب‌شده روی خودرو رهگیری کند. پارازیرو همچنین لانچر ثابت تورت نت، یک نوع پیشرفته DefendAir مجهز به تشخیص و ردیابی نوری خودکار را ارائه می‌دهد که امکان درگیری بدون دخالت انسان را فراهم می‌کند.


آریل آلون (Ariel Alon)، مدیرعامل شرکت فناوری‌های پارازیرو، ادعا کرد:

«دریافت سفارش دیگری از یک سازمان دفاعی معتبر، گواهی محکم بر اعتماد به فناوری ما است. ما معتقدیم که راهکارهای C-UAS ما، تقاضای رو به رشد برای سیستم‌های بسیار مؤثر کاهش پهپاد را برطرف می‌کند و این سفارش جدید، نشان دهنده تعهد ما به ارائه بالاترین سطح ایمنی و امنیت به مشتریانمان است.»

شرکت فناوری‌های پارازیرو در کنفرانس بین‌المللی «UVID 2025» در مورد سیستم‌های بدون سرنشین که در تاریخ 27 نوامبر 2025 در نمایشگاه تل‌آویو برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد. در این کنفرانس، شرکت‌های پهپاد رژیم صهیونیستی و بخش‌های غیرنظامی، دفاعی و دو منظوره گرد هم خواهند آمد. 
 

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1404/08/12 - 19:59- آسیا

قانون جدید سنگاپور برای کمک به قربانیان آزار سایبری

سنگاپور قانون جدیدی را برای کمک به قربانیان آزار و اذیت سایبری از طریق 13 اقدام معرفی کرد.

محدودیت
1404/08/12 - 19:37- هوش مصنوعي

محدودیت هوش مصنوعی در روسیه برای محافظت از مشاغل

دومای دولتی مجمع فدرال روسیه هوش مصنوعی را برای محافظت از مشاغل محدود کرد.

هشدار
1404/08/12 - 19:13- اقیانوسیه

هشدار آژانس سایبری استرالیا درمورد بدافزار مخرب

آژانس امنیت سایبری استرالیا نسبت به سوءاستفاده عوامل دولتی و جنایتکار از بدافزار مخرب «BADCANDY» هشدار داد.