about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

قفسه‌های فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوآپ در نقاط مختلف بریتانیا به‌طور فزاینده‌ای خالی شده‌اند؛ زیرا این شرکت همچنان در حال واکنش به یک حمله‌ی سایبری است که دو هفته پیش شناسایی شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت نگران آن است که هکرها همچنان به شبکه‌اش دسترسی داشته باشند و به همین دلیل برخی از سامانه‌های حیاتی لجستیکی را غیرفعال نگه داشته است؛ موضوعی که مانع از تأمین مجدد کالاها در فروشگاه‌ها شده است.

در ماه آوریل، این شرکت اعلام کرد که اقدامات پیشگیرانه‌ای را در پیش گرفته و بخشی از شبکه فناوری اطلاعات خود را پس از شناسایی تلاش‌هایی برای دسترسی غیرمجاز به برخی از سامانه‌ها خاموش کرده است.

در ابتدا تنها از تأثیر جزئی بر برخی از خدمات پشتیبانی و مرکز تماس خبر داده بود.

در بیانیه‌ی بعدی که در وب‌سایت کوآپ (Co-op) منتشر شد، مدیرعامل شرکت، شیرین خوری‌حق، از اختلالات قابل توجه ناشی از حمله‌ی سایبری خبر داد و تأیید کرد که داده‌های مشتریان و اعضا افشا شده‌اند.

ماهیت دقیق این حمله هنوز مشخص نشده است.

کارکنان فروشگاه‌ها اظهار کردند که تحویل کالا از انبارهای بزرگ کوآپ به کمتر از ۲۰ درصد ظرفیت عادی رسیده است؛ به همین دلیل قفسه‌ها خالی مانده‌اند.

عرضه‌ی برخی اقلام فاسدشدنی، به‌ویژه فرآورده‌های حیوانی (گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، شیر)، به دلیل قوانین سختگیرانه درباره‌ی نحوه‌ی امحای آن‌ها پس از انقضا، در اولویت قرار گرفته است.

سایر اقلام مانند میوه و سبزیجات تازه، کنسروها و سیگارها به‌طور فزاینده‌ای از فروشگاه‌های کوآپ ناپدید شده‌اند.

یکی از کارکنان بیان کرد که انتظار ندارد اوضاع تا قبل از ژوئن به حالت عادی بازگردد و اشاره کرد که فروشگاه زنجیره‌ای مارکس اند اسپنسر (Marks & Spencer) که دو هفته زودتر از آن‌ها مورد حمله قرار گرفته بود، هنوز هم با مشکلات مشابهی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

سخنگوی کوآپ اعلام کرد:

تمام فروشگاه‌های ما باز و در حال فعالیت هستند و اکنون در حال ارسال کالا به همه‌ی شعب هستیم؛ در این بین، سطح ارسال کالاهای تازه، سرد و منجمد در کنار اقلام ضروری انبار نیز افزایش یافته است. ممکن است برخی از فروشگاه‌های ما همه‌ی محصولات معمول خود را نداشته باشند و بابت این موضوع از مشتریان و اعضای خود در مناطق مختلف عذرخواهی می‌کنیم. ما به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش برای کاهش اختلالات هستیم و خوشحالیم که تحویل کالا به قفسه‌های فروشگاه‌ها از سر گرفته شده است.

به دلیل پیچیدگی‌های موجود در زنجیره تأمین خرده‌فروشی، کارکنان می‌گویند حتی اگر سامانه‌های لجستیکی همین حالا هم بازیابی شوند، چند هفته زمان نیاز است تا قفسه‌ها دوباره پر شوند.

سخنگو به این پرسش که آیا سرعت ارسال کالا به سطح قبل از حمله بازگشته است یا نه، پاسخی نداد.

در حالی‌که در اکثر مناطق دیگر فروشگاه‌ها می‌توانند نیازهای مشتریان را تأمین کنند، شبکه بی بی سی نیوز (BBC News) گزارش داده که در جزیره‌ی «آیلای» در اسکاتلند، جایی‌که کوآپ تنها فروشگاه بزرگ مواد غذایی است، این شرکت فرآیندی اضطراری برای سفارش‌گذاری و ارسال کالا در پیش گرفته و اولویت را به تأمین و ارسال کالا برای این فروشگاه‌های حیاتی داده است.

کوآپ یک تعاونی مصرف‌کننده است که بیش از ۵۰ هزار کارمند در بیش از ۳ هزار نقطه در سراسر کشور دارد؛ از فروشگاه‌های مواد غذایی گرفته تا خدمات بیمه و تشییع جنازه، و در سال مالی گذشته حدود ۱۶۱ میلیون پوند (معادل ۲۱۲ میلیون دلار) سود پیش از مالیات و درآمدی حدود ۱۱.۳ میلیارد پوند (معادل ۱۴.۹ میلیارد دلار) گزارش کرده است.

از آن‌جا که این شرکت متعلق به اعضای آن است و در بورس لندن ثبت نشده، الزامی برای اعلام اثرات مالی منفی احتمالی حمله‌ی سایبری به بازار بورس ندارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.