about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که اسپانیا به ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین در راستای کمک به امنیت سایبری و دیجیتالی‌سازی این کشور پیوسته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در چارچوب نشست گروه تماس دفاعی اوکراین در قالب رامشتاین، اسپانیا اعلامیه‌ای را امضا کرد و بدین ترتیب به ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین پیوست.

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که این سیزدهمین کشور شریک است که بخشی از گروه ویژه برای حمایت از اوکراین در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت سایبری است.

کاترینا چرنورنکو (Kateryna Chernohorenko)، معاون وزیر دفاع در امور توسعه و تحولات دیجیتال و دیجیتالی‌سازی اوکراین، گفت :

«ما از دولت و مردم اسپانیا برای حمایت سیستماتیک از اوکراین تشکر می‌کنیم. پیوستن به ائتلاف فناوری اطلاعات خبر بسیار خوبی است، همانطور که کشورهای بیشتری به دنبال کمک به اوکراین هستند تا فناوری‌تر شود و همه فرصت‌ها را برای استقرار هر گونه راه‌حل دیجیتالی دارند. این کار نتایج ملموسی برای ارتش اوکراین به همراه خواهد داشت.»

وزارت دفاع اوکراین یادآور شد که ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین گروه ویژه‌ای از دولت‌ها را در گروه تماس دفاعی اوکراین تحت رهبری استونی و لوکزامبورگ گرد هم آورد.

تمرکز این ائتلاف بر ارائه پشتیبانی از وزارت دفاع و نیروهای مسلح کی‌یف در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت سایبری است. در چارچوب ائتلاف فناوری اطلاعات، کمک‌های مالی و مادی به ارزش بیش از 70 میلیون یورو جمع‌آوری شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.

حمله
1404/11/10 - 10:44- جرم سایبری

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان روسیه

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان ولادیمیر روسیه، تحویل مواد غذایی را مختل کرد.