about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته کارشناسان، شبکه دفاع سایبری ترکیبی در مذاکرات ژاپن، فیلیپین و ایالات متحده با هدف حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و اطلاعات دولتی در حال پیشرفت است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ژاپن، فیلیپین و ایالات متحده چارچوب دفاع سایبری خود را برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و اطلاعات دولتی در میان حملات فزاینده پیش می‌برند.

به گفته وزارت امور خارجه ایالات متحده، مقامات سیاست خارجی در حاشیه هفته سایبری بین‌المللی سنگاپور در اکتبر 2024 گفت و گوی سایبری و دیجیتالی برگزار کردند تا در مورد همکاری 3جانبه در فضای سایبری از جمله ظرفیت‌سازی امنیت سایبری غیرنظامی، توسعه نیروی کار امنیت سایبری، امنیت سایبری دریایی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات گفتگو کنند.

آنها همچنین بر فرصت‌هایی برای اشتراک داده‌ها و پیشرفت مداوم در انجمن جهانی قوانین حریم خصوصی فرامرزی تمرکز کردند. این انجمن که در سال 2022 توسط کانادا، ژاپن، فیلیپین، سنگاپور، کره جنوبی، تایوان و ایالات متحده ایجاد شد، همکاری‌هایی را برای ترویج جریان‌های داده قابل اعتماد ضروری برای اقتصادها ایجاد می‌کند.

رهبران ژاپن، فیلیپین و ایالات متحده چارچوب خود را در آوریل 2024 اعلام کردند.

گفت‌وگوی امنیت سایبری ژاپن و ایالات متحده از سال 2013 برای تقویت آگاهی موقعیتی، سیاست‌های سایبری و ظرفیت‌سازی در جریان است. ابتکارات دیگر، مانند گفتگو در مورد اقتصاد دیجیتال و کارگروه سیاست دفاع سایبری، همکاری طولانی‌مدت در زمینه امنیت سایبری را تقویت می‌کند.

به گفته سفارت فیلیپین در واشنگتن، این کشور و ایالات متحده مذاکرات اولیه خود در زمینه سیاست سایبری و دیجیتالی را در ژوئیه 2024 برگزار کردند و متعهد شدند که به تهدیدات سایبری مشترک رسیدگی و اقتصاد دیجیتال و چشم‌انداز سایبری امن، باز و انعطاف‌پذیر را ایجاد کنند.

به گزارش روزنامه مانیلا بولتن (Manila Bulletin)، با افزایش همکاری‌های 3جانبه، کارشناسان امنیت سایبری آژانس همکاری بین‌المللی ژاپن (JICA) به مدت 2 سال در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین (DICT) فعالیت می‌کنند.

فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین، آژانس همکاری بین‌المللی ژاپن و آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده نیز اجلاس حفاظت از زیرساخت‌های اطلاعات حیاتی را در فیلیپین در ماه اکتبر امسال برگزار کردند.

تاکما ساکاموتو (Takema Sakamoto)، نماینده ارشد آژانس همکاری بین‌المللی ژاپن در این اجلاس گفت :

«واضح است که اینترنت یک شبکه جهانی است که نیاز به حفاظت جهانی دارد. اگر یک سیستم به خطر بیفتد، همه سیستم‌ها در معرض خطر قرار می‌گیرند و همه آسیب‌پذیر می‌شوند.»

شرکت جهانی امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky) در سال 2023 فیلیپین را در میان کشورهایی با بالاترین تهدیدهای وب در رتبه چهارم قرار داد. به گزارش خبرگزاری فیلیپین، هکرها بیش از هر کشور آسیای جنوب شرقی به این کشور حمله کردند.

ژاپن و ایالات متحده، در میان سایر شرکای بین‌المللی، برای مختل کردن و افشای هکرهایی که مؤسسات و زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند، همکاری می‌کنند.

محققان معتقدند که بزرگ‌ترین تهدیدها از سوی گروه‌های تحت حمایت دولت در کره شمالی، جمهوری خلق چین (PRC) و روسیه است. آنها ادعا کردند که کره شمالی کمپین‌های باج‌افزاری را برای تأمین مالی برنامه‌های هسته‌ای و موشکی غیرقانونی این رژیم انجام می‌دهد. براساس گزارش آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA)، چین و روسیه به جاسوسی دیجیتال و تلاش برای به خطر انداختن بخش‌های حیاتی مانند ارتباطات، انرژی و حمل‌ونقل متکی هستند.

سیسا اولین برنامه استراتژیک بین‌المللی خود را اواخر ماه اکتبر امسال برای مشارکت دادن شرکای چند ملیتی در حفاظت از زیرساخت‍های حیاتی در سراسر جهان رسمی کرد. این امر خواهان تقویت انعطاف‌پذیری از طریق افزایش آگاهی در بین ذینفعان، تقویت گزارش حوادث و به اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدید، افزایش فعالیت‌های عملیاتی مشترک و یکپارچه‌سازی دفاع سایبری است.

در این طرح آمده است :

«این برنامه پایه‌ای برای پیشبرد تلاش‌های بین‌المللی ایجاد می‌کند که توانایی جمعی ما را در راستای برنامه‌ریزی، شناسایی، بازدارندگی و مختل کردن تهدیدها و خطرات نوظهور برای زیرساخت‌های سایبری و فیزیکی و ارتباطات اضطراری قابل‌عملکرد افزایش می‌دهد.»

منبع:

تازه ترین ها

ایجنت‌های هوش مصنوعی علیه انسان/ چرا این شبکه اجتماعی یک تهدید امنیتی جدی است؟

در هفته‌ای که گذشت، دنیای هوش مصنوعی شاهد تولد پدیده‌ای بود که مرز میان ابزار کاربردی و تهدید سیستمی را جابه‌جا کرد. «پیتر اشتاین‌برگر» توسعه‌دهنده اتریشی، با انتشار یک دستیار هوش مصنوعی متن‌باز به نام OpenClaw (که پیش‌تر با نام‌های Clawdbot و Moltbot شنا

افشای عکس‌های پروفایل‌های خصوصی در اینستاگرام

یک محقق امنیتی به نام جاتین بانگا شواهدی از افشای عکس‌های پروفایل‌های خصوصی اینستاگرام را فاش کرد.

ویژگی بعدی اینستاگرام: خودتان را از لیست کلوز فرند سایر کاربران حذف کنید

اینستاگرام درحال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند تعریف تعاملات خصوصی را تغییر دهد؛ قابلیتی که کنترل بیشتری را به خود کاربران می‌دهد.