about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین از تقویت دفاع سایبری با هدف مقابله با خطرات عمده از جمله حملات باج‌افزاری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چین قصد دارد امنیت داده‌ها را در بخش صنعتی خود بهبود بخشد و به طور مؤثر خطرات عمده را تا پایان سال 2026 مهار کند. این طرح توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات این کشور (MIIT) رونمایی شد.
این طرح در حالی ارائه شد که چین و ایالات متحده اغلب یکدیگر را به حملات سایبری و جاسوسی صنعتی متهم می‌کنند.

رویترز سال گذشته گزارش داد که نهادها و شرکت‌های دولتی چین در حال تسریع جایگزینی سخت‌افزار و نرم‌افزار ساخت غرب با نمونه‌های داخلی، تا حدی به دلیل ترس از هک شدن توسط دشمنان خارجی، هستند.

در پست منتشر شده در وب‌سایت وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین آمده است :

«در واکنش به سناریوهای خطر مکرر مانند حملات باج‌افزاری، درهای پشتی آسیب‌پذیری، عملیات‌های غیرقانونی توسط پرسنل و عملیات‌های کنترل‌نشده و نگهداری از راه دور، ما خودآزمایی و خود اصلاحی ریسک را تقویت خواهیم کرد و اقدامات مدیریتی و حفاظتی دقیق را اتخاذ خواهیم کرد.»

اقدامات حفاظتی، از جمله تمرین‌های اضطراری شبیه‌سازی حملات باج‌افزاری، باید تا پایان سال 2026 برای بیش از 45 هزار شرکت در بخش صنعتی چین اعمال شود که حداقل 10 درصد برتر از نظر درآمد در هر استان چین را پوشش دهد.

این طرح همچنین با هدف تکمیل 30 هزار جلسه آموزشی امنیت داده و پرورش 5000 استعداد امنیت داده در همان بازه زمانی انجام می‌شود.

چین در 3 سال گذشته مقررات مربوط به نحوه ذخیره و انتقال داده‌های کاربران توسط شرکت‌هایش را تشدید کرده و دلیل آن نگرانی‌های امنیت ملی است. رگولاتورها دیدی (Didi)، غول سواری چینی، را در ژوئیه 2022 به دلیل نقض امنیت داده‌ها مبلغ 1.2 میلیارد دلار جریمه کردند.

وزارت امنیت دولتی چین در ماه دسامبر گذشته هشدار داد که از نرم‌افزار اطلاعات جغرافیایی خارجی برای جمع‌آوری داده‌های حساس در بخش‌های کلیدی، از جمله ارتش، استفاده می‌شود.

در همان ماه، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین یک سیستم طبقه‌بندی 4 لایه‌ای را برای کمک به پاسخگویی به حوادث امنیتی داده پیشنهاد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.