about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سکوهای بومی با داشتن تعداد بالای کاربر و هزینه پایین، بستری مناسب برای تبلیغات و ارائه برنامه‌های نامزدهای نهمین دوره انتخابات خواهد بود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، بر اساس آنچه ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است کاندیداها پس از ثبت نام و تائید صلاحیت فرصت 15 روزه برای تبلیغات و ارائه برنامه‌های آتی خود دارند. در تمام ادوار گذشته بسترهای موجود فرصتی را در اختیار نامزدهای انتخاباتی قرار می‌داد تا بتوانند در شرایط یکسان و برابر خود را به مردم بیشتر معرفی کنند، فضای مجازی نیز همچون سایر بسترها فضایی مناسب برای انجام تبلیغات به شمار می‌رود، بستری همه‌گیر با ویژگی‌های منحصربه‌فرد که تجربه آن در انتخابات دوازهمین دوره مجلس دیده شد.اسفند ماه سال گذشته همزمان با انتخابات فرصتی برابر برای نامزدها ایجاد شد تا با استفاده از ظرفیت سکوها حداقل از 10 خدمت رایگان یا با تخفیفات ویژه همچون اخذ تیک آبی برای کانال‌های هواداری، پین گفتگو، تبلیغ درون کانالی، ارسال انبوه پیام، رشد سریع کانال تا سقف 10 هزار کاربر و عضویت پیامکی بخشی از این خدمات بود. استفاده از چنین ظرفیتی هر چند ایراداتی داشت اما به عنوان تجربه اول روند خوبی داشت و مورد استقبال کاربران قرار گرفت.

این روزها نیز بازار تبلیغات برای کسب منصب ریاست جمهوری داغ است، هر چند تعداد نامزدهای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری قابل قیاس با مجلس شورای اسلامی نیست اما به نظر می‌رسد اغلب نامزدها اقبال زیادی برای جذب حداکثری آراء مردمی از سمت سکوها دارند به نحوی که کل‌کل‌های توئیتری بخشی از ادبیات تبلیغی زودهنگام آنها شده است، این در حالی است که طی چند سال گذشته شبکه‌های اجتماعی و سکوهای داخلی در ایران رشد قابل توجهی داشته‌اند و با توجه به تعداد مخاطبان حاضر در آن می‌تواند شرایط مطلوبی برای تبلیغات به حساب آید، هر چند همانطور که گفته شد این روزها شاهد تبادل نظر در فضایی هستیم که برای بسیاری از مردم فیلتر بوده و دسترسی به آن سخت می‌ باشد؛ در همین راستا نیز، امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ویراستی با اشاره به توسعه شبکه‌های اجتماعی ایرانی نوشته است: « رئیس جمهور شهید برای توسعه داخلی‌ها هزینه‌ها داد. نتیجه آن شد عبور ایتا از تلگرام و واتس‌اپ با ۳۰.۵ میلیون کاربر ماهانه و ۱۹ میلیون کاربر روزانه و رشد ۲۰ برابری ترافیکش وی در ادامه نوشته است: کاندیدای محترم؛ فعالیت اصلی شما در بستر داخلی تعیین‌کننده خواهد بود و محکی است بر حمایت از تولید داخل»از آنجا که بخش بزرگی از آراء نامزدهای انتخاباتی در دست اقشار متوسط و ضعیف جامعه است که تهیه فیلترشکن و دسترسی به توئیتر برایشان غیرممکن یا سخت است، به نظر می‌رسد کاندیداها باید برای اعلام برنامه خود بستری را برای تبلیغات انتخاب کنند که فراگیری بیشتری در جامعه داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.

کنار
1404/03/26 - 14:48- اروپا

کنار گذاشتن نرم افزارهای مایکروسافت توسط دولت دانمارک

آژانس مدرن سازی فناوری دانمارک قصد دارد محصولات مایکروسافت را با نرم افزارهای متن باز جایگزین کند تا وابستگی به شرکتهای فناوری آمریکایی کاهش یابد.