about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت سیسکو از پلتفرم‌های انعطاف‌پذیری سایبری از طریق استارت‌آپ «Defence Trailblazer» در استرالیا پشتیبانی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استرالیایی‌ها با حملات سایبری غریبه نیستند و جنگ اطلاعاتی اکنون بخشی از روایت روزانه اخبار است. به گفته کارشناسان، برای کسانی که برای دفاع از استرالیا استخدام شده‌اند، حفاظت از اطلاعات با شبکه‌ها و معماری‌های امن مستلزم انعطاف‌پذیری بیشتر در برابر تهدیدات موجود و نوظهور است. با افزایش استفاده از سیستم‌های بدون سرنشین، سکوهای نظامی به طور فزاینده‌ای از حسگرهای شبکه‌ای برای داده‌های تله‌متری استفاده می‌کنند. با این حال، سیستم‌های جدید آسیب‌پذیری‌های جدیدی را به همراه دارند.

پروژه جدید «Defence Trailblazer» کارشناسان دانشگاه آدلاید و شریک صنعتی سیسکو را گرد هم آورد تا فناوری‌های پیشرفته را برای پلتفرم‌های نظامی ایمن توسعه دهند.

این پروژه مقاومت سایبری سیستم‌های بهداشت، استفاده و نگهداری (HUMS) را در پلتفرم‌های نظامی ارزیابی می‌کند. نتایج، آسیب‌پذیری‌های سیستم‌های فعلی را مشخص می‌کند، راه‌حلی قابل استقرار را نشان می‌دهد و توصیه‌هایی برای انعطاف‌پذیری سایبری بیشتر ارائه می‌کند. براساس بررسی استراتژیک دفاعی استرالیا، انعطاف‌پذیری توانایی مقاومت، تحمل و بازیابی از اختلال را فراهم می‌کند.

سانجی موزامدار (Sanjay Mazumdar)، مدیر اجرایی Defense Trailblazer، گفت :

«ما از همکاری با سیسکو در اولین پروژه جنگ اطلاعاتی و فناوری‌های سایبری پیشرفته خود هیجان‌زده هستیم. هدف این پروژه، تسریع ترجمه و تجاری‌سازی فناوری‌های سایبری برای محافظت از کشور و حفظ ارتباط برای ارائه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایمن، انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر است.»

این پروژه توسط هانگ نگویان (Hung Nguyen)، دانشیار دانشگاه آدلاید، رهبر مشترک جنگ اطلاعات و سایبری پیشرفته برای Trailblazer هدایت خواهد شد.

نگویان اظهار داشت :

«تحقیق من الگوریتم‌های پیشرفته و مدل‌های ریاضی جدیدی را برای حل مشکلات امنیت پلتفرم اعمال خواهد کرد. ما روی توسعه راه‌حل‌های دفاعی سایبری قابل اثبات تمرکز می‌کنیم. این به معنای ساخت و پیکربندی سیستم‌هایی است که با طراحی و آموزش عوامل قابل اعتماد هوش مصنوعی برای کمک به دفاع از سیستم‌های شبکه‌ای ایمن هستند. با استفاده از ابزارهای نظریه گراف، نظریه بازی و هوش مصنوعی/یادگیری ماشینی می‌توانیم راه‌حل‌های عملی ایجاد کنیم که به اپراتورهای انسانی کمک می‌کند تا با پیچیدگی، سرعت و ماهیت فریبنده محیط‌های سایبری مقابله کنند.»

به عنوان بخشی از این پروژه، وی از یک آزمایشگاه تحقیقاتی در مرکز همکاری سایبری استرالیا (Aus3C) در منطقه نوآوری آدلاید، «Lot Fourteen» استفاده خواهد کرد. اکوسیستم منحصر به فرد این مرکز، آموزش، صنعت و تجارت را برای تقویت همکاری و ایجاد قابلیت مستقل گرد هم می‌آورد.

محققان معتقدند که سیسکو به عنوان یک شریک صنعتی و رهبر جهانی در شبکه‌های امن، تخصص جهانی خود را در زمینه امنیت سایبری و حفاظت از شبکه‌ها برای کمک به برآوردن الزامات مأموریت ارائه خواهد کرد.

جانسون (Johnson)، مدیر آموزش و صنایع راهبردی سیسکو در استرالیا و نیوزیلند، توضیح داد :

«سیسکو یک رهبر جهانی در فناوری شبکه ایمن است و ما خوشحالیم که پیشینه نوآوری جهانی خود را به برنامه Defence Trailblazer بیاوریم. این برنامه به ما کمک می‌کند تا با شرکت‌های برتر دفاعی و کوچک و متوسط استرالیا همکاری کنیم تا توانایی واقعی حاکمیت را توسعه دهیم و ما مشتاقانه منتظر معرفی شرکای فعلی خود در شبکه نوآوری ملی صنعت سیسکو به جامعه دفاع ملی و صنعت دفاعی استرالیا هستیم.»

سیسکو به طور مستقیم با صنعت و دانشگاه در راستای استراتژی امنیت سایبری مشترک‌المنافع همکاری می‌کند تا کسب درآمد تحقیقاتی دانشگاه‌ها از دولت و صنعت را میسر و رشد ثبت‌نام در حوزه امنیت سایبری و حمایت از انتقال شغلی در زمینه‌های امنیت سایبری را تسهیل کند.

منبع:

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.