about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت اوراق بهادار ویتنامی وی ان دایرکت، از سیاست های مطلوبی برای مشتریان خود پس از یک حادثه اختلال در معاملات در هفته گذشته پرده برداری کرد، اما منتقدان آن را به اندازه کافی متقاعد کننده نمی دانند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، به عنوان بخشی از این اقدامات، این شرکت از کارمزد معاملات اوراق بهادار پایه در طول ماه آوریل چشم پوشی می کند.

این امر هم برای مشتریان فعلی و هم برای مشتریان جدید اعمال خواهد شد، به استثنای کارمزد مبادلات بورس و مالیات.

همچنین از 25 مارس تا از سرگیری سیستم معاملاتی، سود معاملات حاشیه را لغو خواهد کرد.

علاوه بر این، شرکت وی ان دایرکت (VNDirect) اعلام کرده است که از 25 مارس تا از سرگیری سیستم معاملاتی، از سود مانده بدهی و کارمزد مدیریت موقعیت برای معاملات اوراق بهادار مشتق شده، چشم پوشی خواهد کرد.

این موضوع برای همه مشتریان با مانده بدهی معوق نیز اعمال خواهد شد.

این شرکت در ماه آوریل نرخ بهره 9.3 درصدی را برای معاملات حاشیه اعمال خواهد کرد.

این امر در مورد مشتریانی که در هر روز در طول ماه دارای مانده معاملاتی هستند، اعمال خواهد شد.

برنامه قدردانی از مشتریان برای ماه آوریل پس از از سرگیری معاملات برای خدمات مربوطه اعمال خواهد شد.

خط‌مشی‌های ماه می و ژوئن در اسرع وقت به‌روزرسانی و به اطلاع مشتریان خواهد رسید.

فام وان های، یک سرمایه گذار، به خبرگزاری ویتنام گفت که سیاست های معاملاتی بدون کارمزد چیز جدیدی نیست، زیرا سایر شرکت های اوراق بهادار نیز برای ارائه معاملات رایگان رقابت می کنند.

های در ادامه افزود:

برای سرمایه گذاران خرد که از اهرم استفاده نمی کنند، این سیاست مشابه آنچه دیگر شرکت های اوراق بهادار قبلاً اجرا کرده اند، حتی بدون هیچ گونه حادثه ای است.

حمله به سیستم وی ان دایرکت در 24 مارس که منجر به اختلال در خدمات از 25 مارس شده بود، بر معاملات سرمایه گذاران تأثیر گذاشته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.