about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مقامات اتریش یک کارزار اطلاعات نادرست روسی را کشف کرده‌اند که با هدف انتشار دروغ‌هایی درباره اوکراین طراحی شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این خبر را آژانس اطلاعات داخلی اتریش (DSN) در این هفته اعلام کرد.

این عملیات در جریان تحقیقات درباره یک زن بلغاری متهم به جاسوسی برای روسیه در اوایل سال جاری شناسایی شد.

مقامات امنیتی اتریش با بررسی دستگاه‌های الکترونیکی ضبط‌شده از خانه‌ی این زن، به شواهدی دست یافتند که نشان‌دهنده‌ی اجرای این کارزار اطلاعات نادرست بود.

به گفته‌ی وزارت کشور اتریش، سازمان‌های اطلاعاتی روسیه پس از حمله به اوکراین در سال 2022، یک برنامه‌ی گسترده‌ی تبلیغاتی را در کشورهای آلمانی‌زبان، ازجمله اتریش به راه انداخته‌اند.

متهم بلغاری که هویتش فاش نشده، نقش کلیدی در این عملیات داشته و به‌عنوان رابط اطلاعاتی روسیه فعالیت می‌کرده است.

وزارت کشور اتریش اعلام کرد که این زن به همکاری با مسکو اعتراف کرده است.

بااین‌حال، دادستان‌ها پس از بازداشت وی در دسامبر، درخواست حبس او را ارائه کردند، اما دادگاه منطقه‌ای او را آزاد کرد.

به گفته‌ی سخنگوی دفتر دادستانی وین، این زن در حال حاضر در بازداشت نیست.

شبکه‌ی اطلاعات نادرست مستقر در اتریش، ظاهراً روایت‌های دروغین را در فضای آنلاین منتشر کرده و از طریق برچسب‌گذاری و دیوارنویسی، نمادهای افراطی راست‌گرا و پیام‌های ملی‌گرایانه را تبلیغ می‌کرده است.

این کارزار تلاش داشت این اقدامات را به‌اشتباه به فعالان طرفدار اوکراین نسبت دهد.

سفارت روسیه در وین تاکنون درباره این اتهامات اظهار نظری نکرده است.

در یک پرونده‌ی جداگانه در نوامبر سال گذشته، دو شهروند بلغاری در بریتانیا به اتهام عضویت در یک حلقه‌ی جاسوسی روسیه اعتراف کردند.

دادستان‌ها اعلام کردند که این گروه از تجهیزات نظارتی مختلف، ازجمله پهپادها، دستگاه‌های مختل‌کننده و میکروفون‌های مخفی برای جمع‌آوری اطلاعات برای مسکو استفاده می‌کرده است.

یک دادستان بریتانیایی بیان کرد که این شبکه‌ی جاسوسی تحت هدایت یان مارسالک، شهروند اتریشی و مدیرعامل پیشین شرکت مالی وایرکارد (Wirecard) فعالیت می‌کرده است.

مارسالک در ژوئن 2020، پس از افشای یک رسوایی مالی 1.9 میلیارد دلاری در شرکت وایرکارد، به روسیه گریخت.

او مظنون است که بیش از یک دهه به‌عنوان واسطه‌ای برای سازمان‌های اطلاعاتی روسیه فعالیت کرده است.

طبق تحقیقات روزنامه وال استریت ژورنال، وین به یکی از مراکز جاسوسی روسیه در اروپا تبدیل شده است.

این گزارش که به نقل از منابع اطلاعاتی اتریش و اروپا منتشر شده، توضیح می‌دهد که وین به‌عنوان پایگاهی برای عملیات روسیه، ازجمله تأمین مالی و پشتیبانی لجستیکی برای خرابکاری، جذب نیرو، جاسوسی صنعتی و کارزارهای نفوذ در سراسر اروپا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یک سخنگوی وزارت کشور اتریش اعلام کرد که مقامات از فعالیت‌های جاسوسی روسیه در کشور آگاه هستند و در چارچوب قوانین، تهدیدات مرتبط با دولت‌های خارجی را خنثی می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.