about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

روسیه اولین حقوق را با روبل دیجیتال پرداخت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، روسیه اولین پرداخت حقوق خود را با روبل دیجیتال انجام داد که نقطه عطفی در پذیرش ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) این کشور است.   

وزارت دارایی روسیه تأیید کرد که پرداخت با بانک مرکزی روسیه در صورت درخواست برای کارمندان دولت در دسترس خواهد بود.

اولین پرداخت به آناتولی آکساکوف (Anatoly Aksakov)، رئیس کمیته مالی دومای دولتی و چهره کلیدی در قانون‌گذاری ارز دیجیتال، اختصاص یافت. آکساکوف روبل دیجیتال را برای امور خیریه و خریدهای روزانه، از جمله یک رستوران، خرج کرد و کاربرد عملی آن را آزمایش کرد.

روبل دیجیتال قرار است در ۱ سپتامبر ۲۰۲۶ به‌صورت مرحله‌ای راه‌اندازی عمومی شود. آزمایش‌ها تاکنون شامل نقل‌وانتقالات دولتی، معاملات تجاری و پرداخت‌ها در حمل‌ونقل و املاک و مستغلات بوده است که نشان‌دهنده ادغام تدریجی در اقتصاد گسترده‌تر است.

مقامات قصد دارند از ۱ ژانویه ۲۰۲۶ تراکنش‌های بین حساب‌های روبل دیجیتال را مجاز کنند، درحالی‌که پرداخت‌ها برای گیرندگان اختیاری خواهد بود.

توسعه ارز دیجیتال بانک مرکزی روسیه در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و قانون آن در سال ۲۰۲۳ تصویب شد. هدف از این ابتکار، مدرن‌سازی عملیات مالی، افزایش کارایی در پرداخت‌های فدرال و ارائه جایگزینی برای پول نقد سنتی است.

این عرضه به‌عنوان یک مورد آزمایشی برای پذیرش گسترده‌تر ارزهای دیجیتال تحت حمایت دولت، از نزدیک تحت نظارت است.

منبع:

تازه ترین ها
برنامه‌های
1404/08/19 - 10:37- سایرفناوری ها

برنامه‌های اپل برای سیستم ارتباط ماهواره‌ای آیفون لو رفت

اپل برنامه‌های بسیار بزرگی برای گسترش سیستم ارتباط ماهواره‌ای آیفون دارد.

نسل
1404/08/19 - 10:32- هوش مصنوعي

نسل Z در خط مقدم تحول فناوری و هوش مصنوعی در مدیریت کشور

در جریان اجلاس مدیران پیشرو در کیفیت و تعالی سازمانی، موضوع «مدیریت دیجیتال و نقش نسل Z در آینده ساختار اداری کشور» به‌عنوان یکی از محورهای مهم، مورد توجه قرار گرفت.

دبیر
1404/08/19 - 10:29- سایرفناوری ها

دبیر شورای عالی فضای مجازی: اینترنت باید طبق قوانین خودمان باشد

آقامیری می‌گوید که این فضا باید مطابق قوانین خودمان اداره شود تا مردم، همان‌گونه که در جامعه حقیقی از حقوق و آزادی‌های قانونی برخوردارند، در اینترنت هم برخوردار باشند.