about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نیویورک‌تایمز به نقل از دو مقام ایرانی گزارش داد که ایلان ماسک، مشاور ترامپ با نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در گفت‌وگویی با هدف کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا دیدار کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، ایلان ماسک که از مشاوران نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده آمریکا به حساب می‌آید، روز دوشنبه گذشته در نیویورک با نماینده دائم ایران در سازمان ملل دیدار کرده است.

دو مقام ایرانی در گفتگو با نیویورک‌تایمز از این دیدار به عنوان گفتگویی با هدف کاهش تنش میان آمریکا و ایران یاد کردند.

این منابع مطلع گفتند که دیدار ماسک و امیرسعید ایروانی بیش از یک ساعت به طول انجامیده و در مکانی محرمانه برگزار شده است.

این منابع ایرانی که به شرط ناشناس ماندن با نیویورک‌تایمز صحبت کردند، این نشست را «مثبت» و «دلگرم کننده» توصیف کردند.

استیون چونگ، مدیر ارتباطات ترامپ، در پاسخ به این سوال که آیا چنین جلسه‌ای برگزار شده است، گفت: «ما در مورد گزارش ملاقات‌های خصوصی که اتفاق افتاده یا نیفتاده، اظهار نظر نمی‌کنیم.»

این دو مقام ایرانی گفتند که دیدار با ایلان ماسک راه حلی برای برقراری ارتباط غیرمستقیم با آمریکا فراهم کرد و به ایران اجازه داد تا از نشستن مستقیم با یک مقام آمریکایی خودداری کند.

با این حال، ماسک به زودی نقشی رسمی در کابینه آتی ترامپ خواهد داشت و به همراه فردی دیگر مشترکا هدایت  «دپارتمان کارآمدی دولت» را بر عهده می‌گیرد.

یکی از مقامات وزارت خارجه ایران به نیویورک‌تایمز گفت که ایروانی در این دیدار به ماسک پیشنهاد کرده است که از وزارت خزانه‌داری آمریکا معافیت‌های تحریمی بخواهد و از این طریق برخی از تجارت‌های خود را به تهران بیاورد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.