about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آلن یونگ، افسر ارشد اطلاعات سابق دولت، بیان کرد که هنگ کنگ باید قوانین جدیدی را برای مقابله با تهدید فزاینده حملات سایبری ارائه کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، سازمان‌هایی مانند شورای مصرف‌کننده، پورت سایبری و دانشگاه هنگ‌کنگ از سال گذشته با حملات سایبری برخورد کرده‌اند که منجر به افزایش نگرانی‌ها در مورد امنیت سایبری و مسائل مربوط به آن شده است.

یونگ در سخنانی در پکن اظهار کرد که با توجه به اینکه این روزها کارهای زیادی به صورت آنلاین انجام می شود، اجتناب ناپذیر است که هنگ کنگ تعداد بیشتری از موارد حملات و جرایم سایبری را تجربه کند.

او در ادامه افزود:

این موضوع به طور طبیعی توجه بیشتری را برای آن دسته از مجرمان سایبری جلب می کند که سعی کنند از این حملات سایبری سود ببرند. بنابراین تصور نمی کنم که این نوع حملات سایبری کاهش یابند؛ بلکه برعکس، در واقع افزایش خواهند یافت.

یونگ اضافه کرد که شرکت ها باید ابزارهای بهتری را برای محافظت از سیستم ها و داده های خود نصب کنند، در حالی که دولت باید قوانین امنیت سایبری شهر را بهبود بخشد.

وی همچنین عنوان کرد:

ما در حال حاضر قوانینی داریم، اما فکر می‌کنم در مقایسه با سرعت روزافزون پیشرفت فناوری و همچنین روش جدید انجام کارها به‌صورت آنلاین، احتمالاً این قوانبن به روز نیست، و بنابراین، نیاز به نگاه مجدد به این قوانین منسوخ و بروزرسانی آنها، احساس می شود.

جان لی، مدیر اجرایی، سال گذشته در سخنرانی سیاستی خود اعلام کرده بود که دولت لایحه ای را در سال جاری برای افزایش امنیت سایبری ارائه خواهد کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.