about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کاربران آمریکایی می‌گویند، نظرات آن‌ها با عبارت «Free Palestine» در تیک‌تاک برچسب «نفرت پراکنی» می‌خورد و حذف می‌شود‌.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به ادعای کاربران تیک‌تاک، در ایالات متحده کاربران این رسانه اجتماعی متوجه شده‌اند که نظرات آن‌ها  با عبارت «Free Palestine» به دلیل نقض دستورالعمل‌های جامعه به عنوان «نفرت پراکنی» حذف می‌شوند.  این موضوع چند روز پس از ممنوعیت این پلتفرم در آمریکا و سپس مهلت ۷۵ روزه ترامپ به مالک تیک‌تاک برای فروش آن به یک شرکت غیرچینی رخ داده است.

طبق قانونی که بایدن در آوریل گذشته (اردیبهشت) امضا کرد، شرکت مادر تیک‌تاک باید آن را به یک خریدار غیرچینی بفروشد؛ در غیر این صورت با ممنوعیت ملی در ایالات متحده مواجه خواهد شد.روز جمعه، دیوان عالی قانون فروش یا ممنوعیت تیک‌تاک را تأیید کرد و استدلال‌های مالک پلتفرم درباره تناقض این قانون با آزادی بیان را به اتفاق آرا و بدون مخالفت حتی یک نفر،‌ رد کرد.پیش از رأی دیوان عالی، ترامپ از دادگاه خواسته بود که اجرای قانون را متوقف کند و زمان بیشتری برای دولت او فراهم کند تا راه‌حل‌های جایگزین برای ممنوعیت اپلیکیشن بیابد. او پس از روی کار آمدن، به تیک‌تاک ۷۵ روز مهلت داد قانون مذکور را اجرا کند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

هشدار
1404/11/16 - 09:19- ایران

هشدار گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به دشمنان ایران

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری در کانال تلگرامی خود به دشمنان ایران هشدار داد.

جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.